RegulationRegulierung

Coinbase stopper handel med ikke-kompatible stablecoins i EU: Hvad betyder det for dig?

Coinbase stopper handel med ikke-konforme Stablecoins i EU

Coinbase har annonceret, at de vil stoppe handlen med Stablecoins, der ikke lever op til EU-lovgivningen, inden udgangen af året i Europæiske Union. Den populære kryptobørs har bekræftet deres forpligtelse til at overholde reglerne og vil begrænse deres tjenester for brugere fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde i forbindelse med Stablecoins, der ikke opfylder MiCA-kravene inden den 30. december 2024. Yderligere oplysninger om overgangsplanen vil blive offentliggjort i november.

EU’s progressive regulering af blockchain-sektoren

Europæiske Unionens retningslinjer udgør de hidtil mest avancerede regler for blockchain-sektoren. Ifølge MiCA-rammearbejdet skal Stablecoin-udstedere opnå en e-penge-licens i mindst en EU-medlemsstat og overholde strenge regler vedrørende deres underliggende aktiver.

Tether og andre større Stablecoins

Selvom Tethers USDT, den største Stablecoin, endnu ikke har opnået en e-penge-licens, har dets stærkeste konkurrent, Circle, allerede udstedt Stablecoins som USDC og EURC. Tether nåede for nylig en markedsandel på 120 milliarder dollars, men andre børser har allerede fjernet Tethers Stablecoins fra markedet siden MiCA-retningslinjerne blev indført i juni.

Tethers svar på udfordringerne

En talsmand for Stablecoin-udstederen, Tether, roste EU-reguleringsmyndighedernes bestræbelser på at skabe et struktureret rammeværk. De påpegede dog, at visse aspekter af MiCA kan gøre driften af licenserede Stablecoins i EU mere kompleks og potentielt medføre nye risici for både den lokale banksinfrastruktur og Stablecoins selv.

Fremtiden for USD₮

For at imødekomme disse udfordringer og støtte brugerne i regionen, er Tether ved at udvikle en teknologibaseret løsning, der vil blive præsenteret på et senere tidspunkt og være skræddersyet til det europæiske marked. De er meget spændte på deres kommende produktstrategi og vil fortsat sikre, at USD₮ forbliver en sikker og pålidelig finansiel mulighed for brugere over hele verden.

Top  FTX-Grundlægger Sam Bankman-Fried anklages for at misbruge kundemidler til politiske valgkampsdonationer før de amerikanske mellemliggende valg i 2022

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button