AltcoinsCardano

Cardano steht kurz vor Chang Hard Fork: Ein wichtiger Schritt zur vollständigen Dezentralisierung

Cardano: Mod den kommende Chang Hard Fork

Afgørende opgradering på vej

Cardano, en af de førende blockchain-platforme, står foran en afgørende opgradering kendt som Chang Hard Fork. Denne opgradering markerer starten på Volaitre-æraen og bringer Cardano et skridt nærmere fuldstændig decentralisering. Cardano-samfundet har spændt ventet på dette milepæl, og diskussionerne om konsekvenserne og kravene til Chang Hard Fork er i fuld gang på sociale medier.

Vigtige faktorer for succes

En nøglefaktor for succesen af Chang Hard Fork er de tre krav, som Cardano-stake-poolen “Stake with Pride” har identificeret. Disse forudsætninger er afgørende for at sikre, at opgraderingen forløber gnidningsløst, og Cardano bliver en selvstyrende fællesskab. Accept af Node-version 9.1 af stake-pool-operatører er en af betingelserne, da den integrerer de grundlæggende komponenter til Hard Fork’en. Derudover skal backup-taster oprettes af de syv råd fra Interoperabilitets- og Kommunikationsudvalget for at opgive centraliseret kontrol og overdrage styring til fællesskabet. Endelig skal alle centraliserede børser og økosystemtjenester acceptere den nye Node-version for at sikre en smidig overgang under Hard Fork’en.

Vigtigheden af opgraderingen

Charles Hoskinson, hjernen bag Cardano, har understreget vigtigheden af Chang Hard Fork og den tilhørende opgradering. Han har påpeget behovet for et avanceret blockchain-styreorgan, der muliggør decentral afstemning, træk fra statskassen og oprettelse af forfatningsudvalg. Dette skridt markerer en betydelig milepæl på vejen mod et autonomt netværk, styret af fællesskabet.

En anden vigtig aspekt er implementeringen af CIP-1694, som redesigner kædens ledelsesstruktur og giver ADA-ejere fuld beslutningskompetence. Dette giver fællesskabet mulighed for at fremsætte forslag og stemme om sager, der vedrører Cardano-økosystemet. Implementeringen af CIP-1694 vil styrke Cardano-fællesskabet og give det mere indflydelse.

Top  Mt. Gox overfører mere end $855 millioner i Bitcoin til ukendte wallets

Fremtidig prisudvikling

Med forventningerne om den kommende opgradering har ADA’s pris reageret positivt. På tidspunktet for denne artikel blev ADA handlet til $0,4433, hvilket svarer til en prisstigning på 20,57% i løbet af den seneste uge. Dette tyder på, at investorerne er optimistiske og har tillid til Cardanos fremtid.

I konklusion kan det siges, at Chang Hard Fork er en vigtig milepæl for Cardano, da den gør platformen til et selvstyrende fællesskab og baner vejen for fuldstændig decentralisering. Cardano-samfundet har spændt ventet på denne opgradering, og med tydelige krav og planer fra Stake with Pride er det godt rustet til at mestre dette afgørende skridt med succes.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button