AltcoinsCardanoChainlinkDogecoin

Chainlink indgår samarbejde med Swift og Euroclear for at automatisere selskabsaktioner med AI på blockchain, og skaber en enkelt datakilde.

Chainlink samarbejder med Swift og Euroclear om at automatisere virksomhedshandlinger med AI på blockchain

Blockchain-teknologien har vist sig at være revolutionerende på mange områder, og nu har Chainlink indgået et spændende samarbejde med Swift og Euroclear for at automatisere virksomhedshandlinger med kunstig intelligens på blockchain. Dette partnerskab sigter mod at skabe en enkelt datakilde, der kan forbedre effektiviteten og nøjagtigheden af virksomhedshandlinger.

Automatisering af virksomhedshandlinger

Virksomhedshandlinger er afgørende for virksomheders drift, men processen med at udføre og håndtere dem kan være kompleks og tidskrævende. Ved at integrere AI på blockchain kan Chainlink, Swift og Euroclear automatisere mange af disse processer og eliminere fejl, der kan opstå fra manuelle indtastninger.

Skabelse af en enkelt datakilde

En af de største udfordringer ved virksomhedshandlinger er at sikre, at alle parter har adgang til de samme opdaterede oplysninger. Ved at bruge blockchain som en platform kan Chainlink skabe en enkelt datakilde, der opdateres i realtid og er let tilgængelig for alle interessenter. Dette kan reducere risikoen for fejl og forsinke i processen.

Forbedring af effektiviteten og nøjagtigheden

Ved at automatisere virksomhedshandlinger med AI på blockchain kan virksomheder opleve en markant forbedring i effektiviteten og nøjagtigheden af deres processer. Dette kan bidrage til at reducere omkostningerne og øge produktiviteten, samtidig med at risiciene minimeres.

Afsluttende tanker

Samarbejdet mellem Chainlink, Swift og Euroclear forventes at have en betydelig indvirkning på måden, virksomhedshandlinger håndteres på. Ved at kombinere blockchain-teknologi med kunstig intelligens åbnes der op for en verden af muligheder for automatisering og effektivisering.

Top  Altcoins wie Bitensor und Sei steigen um über 60% in einer Woche: Beginn einer Altcoin-Saison?

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button