AltcoinsChainlink

Chainlink’s Chain Interoperability Protocol Expanded to Multiple Blockchains, LINK Price Forecast – Latest Developments and Potential Opportunities in the Crypto Market

Chainlink udvider blockchain-interoperabilitet med ny protokol

Chainlink har nået en vigtig milepæl inden for blockchain-interoperabilitet med lanceringen af deres Cross-Blockchain Interoperability Protocol (CCIP). Protokollen udvides nu til en bredere vifte af blockchains, herunder Arbitrum, AvalancheBasis, BNB Chain, EthereumKroma, Optimism, Polygon og WEMIX. Denne udvidelse giver udviklere mulighed for at overføre tokens, sende beskeder til smart contracts på forskellige blockchains og udføre programmérbare token-transaktioner, hvilket muliggør en problemfri udveksling af data og værdier. CCIP’s generelle tilgængelighed på Mainnet gør det nemmere for udviklere at implementere en sikker mekanisme for kæde-til-kæde-forbindelse, udtaler Sergey Nazarov, medstifter af Chainlink.

Med indførelsen af nye funktioner som Transporter og forbedrede token-transaktionsfunktioner oplevede Chainlink-protokollen en stigning på over 900 % i tvær-kæde-transaktioner i første kvartal af 2024 og en bemærkelsesværdig stigning på 4.000 % i transaktionsvolumen sammenlignet med kvartalet før. Udvidelsen af CCIP er afgørende for at skabe forbundne markeder for tokeniserede Real-World Assets (RWA) og tilbyder essentielle data- og beregningsressourcer for funktionen af tokeniserede aktivmarkeder.

Selvom Chainlinks teknologiske fremskridt og stigende accept er tydelig, har den native token LINK oplevet en prisnedgang og handles over 30 % under sine højeste niveauer i marts. Ikke desto mindre tyder nylige diagrammønstre på en mulig bullish vending. For at opnå en succesfuld vending, skal LINK bryde igennem nakkelinjen på 15,63 $. En potentiel stigning på ca. 17 % til 18,26 $ kan være mulig, hvis denne breakout opretholdes. Alternativt kan en fejl på breakout-niveauet føre til en ny test af de lavere støtteniveauer omkring 14,52 $.

Find Chainlink News og opdateringer her

Top  XRP vs. Stellar (XLM): Hvorfor følger de to kryptokurver hinanden så tæt?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button