AltcoinsCardanoDogecoin

Coincheck indgår partnerskab med Circle; USDC’s første Japan-notering er tæt på?

Circle har indgået et samarbejde med Coincheck, en af Japans største krypto børser, med henblik på at sikre den første notering af USDC, en USD-pegget stablecoin, i landet. Ifølge en pressemeddelelse fra Coincheck har den japanske virksomhed taget “skridt mod at håndtere USDC.”

Circle hævder, at Coincheck “planlægger at udvide adgangen til” sin USD-peggede mønt. Den japanske virksomhed er drevet af Monex Group, en stor værdipapirfirma, der i december sidste år købte en majoritetsandel i platformen 3iQ.

Regulatoriske forhindringer står stadig i vejen for møntens fremgang i Japan. Japanske kryptobørser har endnu ikke noteret nogen større USD-bakkede mønter. Ikke desto mindre nyder fiat-peggede mønter som USDC og USDT betydelig popularitet i hele Asien.

For at notere en mønt skal børser opnå “Elektronisk Betalingsinstrumenttjenester” registrering fra reguleringsmyndighederne under betingelserne i den japanske betalingstjenestelov.

Men i de seneste måneder synes japanske reguleringsmyndigheder at have lettet deres holdning til kryptoregulering. Børser har tilføjet et stigende antal altcoins til deres platforme.

Regeringen har også støttet japanske virksomheder i deres egen indsats for stablecoins. Dette har ført til projekter som megabank Mitsubishi UFJ’s planer om at yde B2B stablecoin tjenester.

En Coincheck-repræsentant sagde, at platformen “erkender, at indenlandske kryptoaktører har store forventninger til håndteringen af stablecoins.” Virksomheden tilføjede: “Vi forventer, at stablecoins vil blive brugt som afregningsvaluta i køb og salg af kryptoaktiver og NFT’er. Dette vil sandsynligvis føre til en stigning i handelsvolumen af NFT’er.”

Premierminister Fumio Kishida og hans regering har tidligere identificeret Japans NFT-sektor som et vækstmotor for Japan.

Regeringen har også afsløret planer om at lette reglerne om, hvordan VC-firmaer kan investere i kryptovirksomheder.

Top  Bitcoin & Co. udvikler sig med små udsving fredag formiddag

Den japanske børs tilføjede, at “at kunne tage et skridt mod at håndtere USDC” var “af stor betydning for vores virksomhed og vores kunder.”

Dai Matsumoto, administrerende direktør for Coincheck, sagde: “Vi er spændte på at bringe USDC, den globale standard for stablecoin-tokens, til Japan. Vi ser frem til at samarbejde med Jeremy [Allaire, medstifter og administrerende direktør for Circle] og Circle-teamet. Sammen planlægger vi at videreudvikle Japans kryptomarked og blockchain-økosystem.”

Allaire sagde, at Circles partnerskab med Coincheck ville danne “grundlaget for at opbygge USDC’s stabilitet og troværdighed på det japanske marked.” Han konkluderede: “Vi er meget tilfredse med at kunne arbejde med Coincheck for at bane vejen for en ny æra af digital finans i Japan.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button