AltcoinsCardanoDogecoin

Darknet Drug Dealer ‘Pharaoh’ Arrested: Accused of Facilitating $100M in Crypto Sales

Anholdelse af Darknet Drug Dealer ‘Pharaoh’ for Facilitering af $100M i Crypto Salg

Den taiwanske national og dark web drug dealer, Rui-Siang Lin, også kendt som ‘Pharaoh’, som angiveligt har lavet mere end $100 millioner i cryptocurrency salg af ulovlige narkotika, er blevet anholdt af amerikanske myndigheder.

Lin brugte identiteten “Pharaoh” til at drive det online “Incognito Market” i næsten fire år, og han blev anholdt i New Yorks John F. Kennedy Lufthavn lørdag. Ifølge en erklæring fra den amerikanske statsadvokats kontor solgte Lin angiveligt ulovlige narkotika, herunder dødelig fentanyl, til kunder over hele verden.

Anklager mod Pharaoh

Ifølge erklæringen er Lin anklaget for en række forbrydelser, herunder engagering i en fortsat kriminel virksomhed, narkotika-sammensværgelse, hvidvaskning af penge og sammensværgelse om at sælge forfalsket medicin.

“Som påstået opererede Rui-Siang Lin en sofistikeret og farlig online narkotika markedsplads, gennem hvilken han tjente millioner af dollars på samfundets bekostning,” sagde U.S. Attorney Damian Williams i en pressemeddelelse.

Incognito Market Opererede i Fire År

‘Pharaoh’ angiveligt drev Incognito Market, som FBI beskriver som “en af de største online platforme for narkotikasalg” i næsten fire år. Platformen udførte $100 millioner i ulovlige narkotika transaktioner og opnåede millioner af dollars i personlig fortjeneste.

Hver liste på Incognito Market blev solgt af en bestemt sælger, som betalte 5% af hver transaktion til ‘Pharaoh’. Denne afgift finansierede Incognito Markets operationer, herunder lønninger til medarbejdere og computer servere.

For at lette transaktionerne havde Incognito Market sin egen bank, som tillod brugerne at deponere kryptovalutaer på stedet i deres egne “bankkonti.” Efter en narkotika transaktion var afsluttet, blev krypto fra købers bankkonto overført til sælgers bankkonto, minus de 5% afgift, som Incognito indsamlede, sagde de amerikanske myndigheder.

Top  Potentiale for godkendelse af spot Bitcoin ETFs åbner en ny æra for cryptocurrency-markedet

“Under løftet om anonymitet tilbød Lin’s påståede virksomhed køb af dødelige stoffer og falske receptpligtige medicin på globalt plan. FBI er forpligtet til at målrette og nedbryde alle kriminelle virksomheder, især dem hvis ledere distribuerer ulovlige stoffer på det mørke web,” sagde FBI Assisterende Direktør James Smith.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button