AltcoinsCardanoDogecoinMetaverse

Forkast Labs suspenderer redaktionelle operationer efter fusion med CryptoSlam

Forkast Labs har afskediget størstedelen af sit redaktionelle personale efter at have gennemført en fusion med dataleverandøren CryptoSlam.

Ifølge kilder citeret af The Block gennemgik den krypto-nyhedsside en række afskedigelser i løbet af året, hvilket førte til den endelige beslutning om at suspendere redaktionelle aktiviteter ved udgangen af november.

I januar fusionerede Forkast.News med CryptoSlam for at danne en “Web3-fokuseret data intelligence og medieplatform” under det nye brand Forkast Labs. Imidlertid ser det ud til, at den krypto-nyhedsside ophørte med at offentliggøre artikler og videomateriale sidste måned, med den seneste artikel dateret den 22. november.

“Forkast.News er nu Forkast Labs,” står der i øjeblikket på hjemmesiden.

“Størstedelen af de redaktionelle aktiviteter er blevet inkorporeret i Forkast Labs som et resultat af fusionen mellem Forkast og CryptoSlam tidligere på året,” ifølge en intern memo, som virksomheden delte med sit personale sidste måned. “Der vil være øget fokus på data-siden fremover.”

Ifølge sin hjemmeside fokuserer Forkast Labs på at udforske nye horisonter inden for Web3, NFT’er og metaverset. Tilbage i marts afslørede virksomheden en række indeks, herunder Forkast 500 NFT Index, der viser dens engagement i at være i front for digitale trends. Den dannede også et partnerskab med The Sandbox, hvilket signalerer dens indtræden i metaverse-indeksering.

CryptoSlam, en non-fungible token data tracker, blev etableret i 2018 og sikrede $9 millioner i finansiering i januar 2022, hvor Animoca Brands ledte investeringsrunden. Fusionen mellem CryptoSlam og Forkast.News blev orkestreret af Yat Siu, grundlægger og administrerende direktør for Animoca, som rapporteret af Bloomberg i januar. Forkast.News er også en del af Animoca-porteføljen.

Stiftet i 2018 rejste Forekast.News tidligere en seed-runde på $1,7 millioner i 2021.

Top  Ben Armstrong sagsøger Hit Network-ansatte for at fjerne ham fra sit eget firma

CoinDesk, et andet krypto-nyhedsmedie, gennemgik betydelige omstruktureringer ved at afskedige 45% af sit redaktionelle personale i august. Efterfølgende blev det solgt til Bullish, en krypto-børs ledet af tidligere præsident for New York Stock Exchange, Tom Farley, i en ren kontant handel sidste måned.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button