Altcoins

FSCO revolutionerer fødevarebranchen med tokenisering på Hedera-blockchain

Fresh Supply Co (FSCO) er en virksomhed, der har skiftet fra Mastercard Provenance til Hedera for at fremme tokeniseringen af Real-World Assets (RWA) i agrar- og fødevarebranchen. Dette skifte er en del af bestræbelserne på at fjerne den notoriske mangel på gennemsigtighed i fødevareværdikæden og skabe større transparens og verificerbare data for finansieringsparter.

Der er en stigende tendens til at tokenisere reelle aktiver, og Hedera Blockchain-netværket er blevet valgt som platformen for FSCO’s tokenisering af RWA i agrar- og fødevareforsyningskæden. Den massive skalerbarhed af Hedera gør det til det ideelle valg for brancher som denne.

FSCO har taget skridt til at tackle uigennemsigtigheden i værdikæden for agrar- og fødevareindustrien ved at tildele forskellige begivenheder i kæden token. Dette inkluderer processer som omdannelse af kvæg til oksekød, mælk til ost og forsendelse, told og opfyldelse af ordrer. Disse begivenheder bliver senere forbundet og fulgt med fuldstændig gennemsigtighed.

Ved at digitalisere produktion og handel med fødevarer i stor skala gennem tokenisering af aktiver og begivenheder, giver FSCO finansieringsparter fuldstændig transparens og omfattende, verificerbare data. Disse data muliggør analyse og validering af strømmen af varer og aktiver ind og ud af virksomheder samt konstant dokumentation af betalingsstrømme.

Der bliver også udløst betingede betalinger gennem Continuity API’en, som forbinder Hedera med ACH, Mastercard-netværket og Mastercard Payment Gateway Services (MPGS). Integrationen af Hedera Token Service (HTS) i Continuity API’en tillader prægning af fungible og ikke-fungible tokens i kommercielle arbejdsgange.

FSCO’s Continuity API understøtter automatisering af betalinger baseret på begivenheder, især i forsyningskæden. Den opdaterede Continuity API udnytter nu også Hedera’s Token Service (HTS) for større gennemsigtighed og verificerbarhed af betalingstransaktioner på tværs af værdikæden. Finansinstitutter kan træffe datadrevne kreditbeslutninger, styrke tilliden til kreditgivning og udvide handelsfinansieringsmuligheder for forbrugere gennem denne integration.

Top  Aave's Gebührenumschaltvorschlag: Eine strategische Entscheidung mit Potenzial

Hedera’s egen kryptovaluta, HBAR, har også oplevet momentum i takt med den generelle markedserholing. Ved redaktionens slutning steg HBAR med 6,25% og nåede en værdi på 0,07394 $ med en markedsføring på 2,645 milliarder $.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button