Altcoins

Hamilton Lane bringt Private-Credit-Fonds auf Solana-Blockchain: Erweiterung des digitalen Vermögenssektors

Hamilton Lane udvider sin tilstedeværelse i verden af digitale aktiver med lanceringen af en Private-Credit-Fond på Solana-Blockchain. Dette gør dem til den første Vermögensverwalter, der tager dette skridt og udvider deres portefølje i den digitale verden.

Partnerskab med Libre for Tokenisering

Sammen med Libre, et Joint Venture mellem Brevan Howards WebN-Gruppe og Nomuras Laser Digital, har Hamilton Lane til hensigt at tokenisere deres Senior Credit Opportunities Fund (SCOPE). Dette innovative skridt har til formål at tiltrække investorer fra både den traditionelle og krypto-nativen sektor.

Fokus på Effektivitet og Transparens

Ved at benytte den hurtige og sikre Solana-Blockchain forventes det, at effektiviteten og gennemsigtigheden i fondsforvaltningen forbedres væsentligt. Libre stræber efter at demokratisere investeringer på det private kreditmarked ved at integrere realverdenes aktiver med blockchain-teknologien og tilbyde lavere barrierer for adgang samt månedlige likviditetsmuligheder for investorer.

Mere Adgang for Investorer

Victor Jung, leder af digitalaktiver hos Hamilton Lane, udtrykker sin glæde over samarbejdet med Libre og ser frem til at nå en bredere vifte af investorer ved lanceringen på Solana. Dette sker samtidig med andre store virksomheder som Blackrock og Franklin Templeton, der har udstedt tokeniserede fonde på forskellige blockchains.

Væksten i Tokeniserede Fonde

Eksempler som Blackrocks BUIDL-fond og Franklin Templetons BENJI-fond har vist, hvordan tokeniserede fonde har tiltrukket investorer med deres sikre og høje afkast. Disse fonde giver fordele som hurtigere afviklinger og øget gennemsigtighed, hvilket er tiltalende for mange investorer på udkig efter onchain-aktiver.

Top  Solana introducerer Token-Erweiterungen for at muliggøre implementering af Web3 på virksomhedsniveau

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button