AltcoinsRipple

Hex Trust annoncerer integration med XRPL og forbedrer forvaringen af ​​kryptovalutaer via adgang til XRP, Ripple fungible Tokens og NFTs – En gamechanger for kryptoinvestorer.

Hex Trust integrerer XRPL og forbedrer opbevaringen af kryptovalutaer

Hex Trust, en førende opbevarer af digitale aktiver, har nylig annonceret integrationen med XRP Ledger (XRPL), hvilket markerer en vigtig udvikling inden for opbevaring af kryptovalutaer. Dette partnerskab har til formål at forbedre funktionaliteten for brugerne ved at give adgang til XRP, Ripple fungible token og NFTs gennem den innovative XLS-20 token-standard.

Hex Trust udvider sine tjenester med XRPL

Integrationen af Hex Trust med XRPL repræsenterer en fremadrettet bevægelse i deres tjenestetilbud og åbner op for nye muligheder for forvaltning af digitale aktiver. XRPL-platformen, kendt for sin effektivitet inden for tokenisering, afvikling og likviditet, giver Hex Trust en solid base for udvidelse af deres tjenester. Med transaktionshastigheder på op til 3 til 5 sekunder og ekstremt lave omkostninger, skaber XRPL effektivitet og skalerbarhed.

Fordele for Hex Trust kunder

De kunder, der benytter Hex Trust, vil nyde betydelige fordele ved denne integration. De vil nu have direkte adgang til XRP og Ripple fungible tokens. Derudover åbner understøttelsen af NFT med XLS-20 token-standarden dørene til nye former for ejerskab af digitale aktiver.

Flere fordele ved integrationen

Trust Line-funktionaliteten fra XRPL letter adgangen til andre fungible tokens, og muligheden for delbetalinger og integration af råtransaktioner tilbyder øget fleksibilitet og effektivitet ved finansielle interaktioner. XRPL’s Proof-of-Association consensus algoritme sikrer en hurtig og pålidelig konsensus for transaktioner, hvilket bidrager til integritet og sikkerhed i XRPL Ledger.

Styrkelse af position og engagement

Integrationen med XRPL styrker Hex Trusts position som en betydelig aktør inden for avancerede blockchain-løsninger, især gennem deres centraliserede værdisikringsplatform Hex Safe. Derudover deltager Hex Trust aktivt i samarbejde med Ripple og deltager i teknologiopgraderinger og fælles projekter i digital aktiversektoren.

Top  Ripple annoncerer partnerskab med Mastercard, mens XRP-kursen styrtdykker med 14%

Konklusion

Denne strategiske integration styrker Hex Trusts ledende position inden for digitale aktivers tjenester og giver brugerne adgang til XRPL’s evner. Denne udvikling understreger Hex Trusts engagement for innovation og støtten til XRPL-brugere, der nu kan udforske nye måder at administrere og opbevare kryptovalutaer på.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button