AltcoinsCardanoDogecoin

Krypto børsen Binance lancerer joint venture i Thailand

Binance lancerer Binance Thailand i samarbejde med Gulf Innova

Binance har afsløret sin joint venture-krypto-børs, Binance Thailand, som kommer i samarbejde med Gulf Innova, et datterselskab af Gulf Energy Development.

Binance Thailand, forkortet som Binance TH, tilbyder en platform til digitale aktivudvekslingstjenester med thailandske baht-handelspar, ifølge en pressemeddelelse fra tirsdag.

Det har også integreret med lokale banker i Thailand og indgået et partnerskab med Binance Kazakhstan om mægler-tjenester, alt sammen under tilsyn af Thailands SEC.

“Blockchain-teknologi og digitale aktiver har magten til at bringe finansiel inklusion,” sagde Richard Teng, administrerende direktør for Binance, i en erklæring.

Initiativet fik et betydeligt løft, da det i maj sidste år sikrede sig en licens fra Thailands finansministerium til at etablere en reguleret krypto-børs og mæglervirksomhed.

Binance afslørede først sit joint venture med Gulf Innova i januar 2022.

Med åbningen af Binance Thailand åbnes der nye muligheder for befolkningen i Thailand for at deltage i den hastigt udviklende verden af digitale aktiver, hvilket styrker landets stilling i det globale krypto-økosystem.

“Vi er ydmyge over at annoncere lanceringen af vores lokale platform for offentligheden i Thailand,” sagde Nirun Fuwattananukul, administrerende direktør for Gulf Binance.

Under alle disse regulatoriske udfordringer forventes det, at Binance vil opretholde sin position som den dominerende globale børs, selv efter at have indgået forlig med det amerikanske justitsministerium (DOJ).

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  HashKey Capital og FTSE Russell lancerer nye krypto indeks - hvad betyder det for markedet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button