AltcoinsCardanoDogecoin

Krypto er et stort problem i de kommende amerikanske valg, siger Digital Currency Group

En ny rapport fra Digital Currency Group (DCG) viser, at kryptovalutaer er blevet et væsentligt emne i de kommende amerikanske præsidentvalg. Ifølge rapporten, kaldet “Crypto Attitudes in Swing States”, mener én ud af fem vælgere i svingstaterne, at krypto er en afgørende faktor for dem ved valget i år.

Krypto Er Et Stort Emne I De Kommende Amerikanske Valg, Siger Digital Currency Group

Dataene viser, at cirka 20% af alle vælgere i svingstaterne angiver, at krypto er en vigtig faktor for deres valg i år. Derudover siger næsten halvdelen (48%) af de adspurgte vælgere, at de er mistroiske over for kandidater, der blander sig med krypto, mens 30% siger, at de er mere tilbøjelige til at stemme på pro-krypto politikere.

Blockchain Association CEO Kristin Smith udtaler: “Den nylige meningsmåling foretaget af Harris og DCG bekræfter, hvad mange i branchen har mistænkt: digitale aktiver er blevet et vigtigt emne i den kommende valgkamp.”

Vælgere Bekymrede Politikere Kan Hæmme Krypto Innovation

Resultaterne fra undersøgelsen kommer på baggrund af en regulatorisk nedlukning af kryptoindustrien, initieret af formanden for United States Securities and Exchange Commission (SEC), Gary Gensler. Under Gensler har SEC sagsøgt forskellige blockchain-firmaer for overtrædelse af amerikansk værdipapirlovgivning, selvom de ikke har leveret en klar reguleringsramme for kryptosektoren.

Samtidig har amerikanske lovgivere ikke formået at vedtage love, der effektivt regulerer kryptoaktiver, hvilket har øget politisk lammelse.

Ifølge DCG tror de fleste vælgere ikke, at politikere forstår blockchain-teknologi tilstrækkeligt, og over halvdelen er bekymrede for, at ledere hæmmer innovationen på grund af overregulering.

Top  BarnBridge DAO og dens grundlæggere anklaget for ulovlig salg af strukturerede cryptoværdipapirer

DCG’s Rapport Måske Afgørende I Lyset Af Det Opvarmede 2024 Præsidentvalg

Rapporten fra DCG kan vise sig at være afgørende, da spændingerne stiger i forbindelse med det kommende præsidentvalg i 2024, hvor vælgerne er næsten lige splittet mellem de to påståede kandidater.

Republikanernes frontløber, Donald Trump, har indtaget en pro-krypto holdning, mens den nuværende demokratiske kandidat, Joe Biden, har opfordret til øget regulering i industrien.

Hvis hver kandidat ønsker at avancere i meningsmålingerne, tyder DCG’s rapport på, at de måske skal adressere kryptofællesskabets bekymringer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button