AltcoinsCardanoDogecoin

Mastercard og Feedzai samarbejder om at bruge AI til at opdage krypto-svindel

Mastercard Intensiverer Bekæmpelse af Svindel inden for Kryptovaluta

Mastercard har øget indsatsen for at identificere og forhindre svindel inden for kryptovaluta-udvekslinger. Virksomheden har annonceret et samarbejde med Feedzai, en regulerings- og teknologiplatform, der udnytter kunstig intelligens til at bekæmpe online hvidvaskning af penge og krypto-svindel.

Gennem dette samarbejde vil Feedzai direkte integrere med Mastercards CipherTrace Armada-platform, der er designet til at hjælpe banker med at overvåge transaktioner fra over 6.000 kryptovaluta-udvekslinger for svindel, hvidvaskning af penge og mistænkelig aktivitet.

I modsætning til den traditionelle brug af en API, vil Feedzai indlejre CipherTrace Armada direkte i sin teknologi, hvilket tillader realtidsalarmer vedrørende tvivlsomme krypto-transaktioner.

Feedzais administrerende direktør, Nuno Sebastio, understregede partnerskabets potentiale for at forbedre svindelbekæmpelse, beskytte forbrugere og identificere potentiel hvidvaskning af penge og mule-konti – konti udnyttet af svindlere til at hvidvaske ulovlige midler.

Ca. 40% af svindeltransaktioner involverer i øjeblikket penge, der flyttes direkte fra en bankkonto til en kryptovaluta-udveksling, ifølge Feedzai-data.

Samarbejdet vil give Mastercard adgang til Feedzais AI-evner, hvilket muliggør hurtig identifikation og blokering af mistænkelige transaktioner samtidig med anerkendelse af legitime transaktioner.

Feedzais RiskOps-platform analyserer transaktioner til en værdi af over $1,7 billioner årligt, og virksomheden har næsten 100 patenter til at beskytte sin teknologi.

Sebastio fremhævede en almindelig fejltagelse fra nogle banker og påpegede, at mange kun blokerer transaktioner fra anerkendte og regulerede enheder inden for krypto-verdenen og udelader andre.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  XETA Genesis: Bryder konsistenskløften mellem tradFi og DeFi

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button