AltcoinsCardanoDogecoin

Nationalforsamlingen i Sydkorea undersøger AVAIL-transaktioner på Bithumb-kryptovalutabørsen på grund af mistanke om “prismanipulation”

Sydkoreansk Nationalforsamling vil undersøge AVAIL-transaktioner på Bithumb

I juli måned vil den sydkoreanske Nationalforsamling igangsætte en undersøgelse af AVAIL-transaktioner på den populære kryptobørs Bithumb. Undersøgelsen kommer som følge af mistanker om “prismanipulation”.

Baggrund

AVAIL er en kryptovaluta, der handles på Bithumb, en af de største kryptobørser i Sydkorea. Nationalforsamlingen har besluttet at gå ind i sagen for at undersøge mulige manipulationer af prisen på AVAIL.

Hvad er prismanipulation?

Prismanipulation refererer til ulovlige aktiviteter, hvor markedsaktører forsøger at ændre prisen på et aktiv ved at foretage falske handler eller sprede vildledende information.

Bithumb og AVAIL

Bithumb er en af de mest populære kryptobørser i Sydkorea og tilbyder handel med et stort udvalg af kryptovalutaer, herunder AVAIL. AVAIL-transaktioner er nu genstand for nærmere undersøgelse fra myndighederne.

Reaktion fra Bithumb

Bithumb har bekræftet, at de vil samarbejde fuldt ud med de myndigheder, der gennemfører undersøgelsen. Børsen har også forsikret, at de vil overholde alle gældende love og regler.

Afsluttende bemærkninger

Det forventes, at resultaterne af undersøgelsen vil give mere klarhed omkring eventuelle uregelmæssigheder i forbindelse med AVAIL-transaktioner på Bithumb. Nationalforsamlingen er fast besluttet på at sikre, at kryptomarkedet i Sydkorea fungerer på en retfærdig og gennemsigtig måde.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Kan Bitcoin og andre kryptovalutaer give dit portefølje et boost? Vi undersøger deres rolle i diversificerede investeringer og deler vores overraskende resultater.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button