AltcoinsCardanoDogecoin

Ny lov til at bekæmpe illokal finansiering i kryptosektoren.

United States Senators Cynthia Lummis (R-WY) and Bill Hagerty (R-TN) har introduceret et nyt lovforslag for at bekæmpe ulovlig finansiering på tværs af kryptosektoren. Kendt som Preventing Illicit Finance Through Partnership Act of 2024, sigter lovforslaget mod at koordinere bestræbelser mellem føderale agenturer og private virksomheder i håbet om at bekæmpe ulovlige finansielle aktiviteter.

“De føderale retshåndhævende myndigheder har allerede de redskaber, der skal til for at bekæmpe ulovlig finansiering – de skal bare kommunikere med den private sektor for at anvende dem mest effektivt,” sagde senator Hagerty. “Ved at fremme samarbejde og informationsdeling vil dette lovforslag sikre, at alle parter ved bordet arbejder sammen om at opdage og forstyrre skurke.”

Hvis det godkendes, vil Preventing Illicit Finance Through Partnership Act of 2024 etablere et forsøgsprogram under ledelse af justitsministeren bestående af 20 pengeinstitutter. Programmet vil derefter tillade føderale agenturer at dele potentielle tilfælde af ulovlig finansiering med den private sektor, og vice versa.

Ifølge en nylig pressemeddelelse fra senator Hagertys kontor vil lovforslaget give “private virksomheder en kanal til at underrette føderale agenturer om mistænkelige pengeoverførsler og sanktionsovertrædelser.”

Senator Lummis udtalte, “Der er skurke i enhver branche, og kryptoaktiver er ingen undtagelse, men misforstå ikke – krypto selv er ikke problemet. Preventing Illicit Finance Through Partnership Act vil tillade føderale reguleringsmyndigheder at arbejde sammen med den private sektor for at få indblik i den ofte misforståede verden af krypto for at udrydde skurke uden at knuse en hel ny industri.”

Preventing Illicit Finance Through Partnership Act of 2024 er blot et af flere kryptorelaterede lovforslag, der er blevet introduceret det seneste år. Især har senator Elizabeth Warren formået at samle støtte til hendes Digital Asset Anti-Money Laundering Act, der ville håndhæve strenge overholdelseskrav for centrale aktører på tværs af kryptorummets.

Top  Avalanche-Blockchain: En ny stjerne på kryptohimlen?

“Lummis og Hagertys lovforslag kan dog ses som et samarbejdende tiltag til at løse problemer i kryptosektoren,” skrev senator Thom Tillis (R-NC) i et brev, hvor han gav udtryk for sin modstand.

“Dette offentlig-private partnerskab vil hjælpe med at informere reguleringsmyndighederne om brugsmulighederne for kryptoaktiver og rydde vejen for etablering af føderale retningslinjer, der vil holde branchen i Amerika og forankre kryptos rolle som det næste skridt inden for finansiel innovation,” afsluttede Lummis.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button