AltcoinsCardanoDogecoin

OKX lukker ned i Indien: Hvad betyder det for kryptomarkedet?

Cryptocurrency exchange OKX har informeret deres brugere i Indien om, at de vil stoppe deres tjenester der og opfordre dem til at trække deres midler ud inden udgangen af april.

OKX Lukker Tjenester i Indien

I en meddelelse sendt til indiske brugere torsdag den 21. marts, opfordrede OKX deres kunder til at lukke deres konti og hæve midler inden den 30. april.

For at retfærdiggøre handlingen citerede CEX lokale reguleringsproblemer som den primære årsag til beslutningen. Meddelelsen lød: “Vi beklager at informere dig om, at OKX ikke længere yder tjenester til brugere i Indien.”

Som følge heraf blev OKX-brugere i Indien instrueret i at lukke alle marginpositioner, evige, futures og optioner og hæve midler fra produkter som Earn, Loan og Jumpstart inden deadline den 30. april ved midnat.

Desuden anbefales OKX-kunder også at fremskynde tilbagetrækningen af deres midler inden tidsfristen for at undgå tab. Desuden forsikrer OKX-børsen brugerne om, at deres midler vil forblive sikre og tilgængelige, indtil de trækkes tilbage.

Denne beslutning kom, efter at FIU anmodede om, at Ministeriet for Elektronik og Informationsteknologi blokerede hjemmesiderne for de underrettede krypto-børser inden for to uger; OKX stod over for blokeringer af hjemmeside og applikation i januar.

Selvom OKX forsøgte at overholde ved at ansøge om en ny registreringsproces med strenge Know Your Customer-checks efter en blokering af deres hjemmeside og applikation i januar, antyder OKX’s meddelelse, at de ikke kunne fuldføre registreringsprocessen med succes.

Regulatorisk Usikkerhed Fortsætter for Kryptobørser i Indien

Den 28. december 2023 udstedte FIU advis til flere børser, herunder Binance, Huobi, Kraken, Gate.io, KuCoin, Bitstamp, MEXC Global, Bittrex og Bitfinex, for at operere ulovligt i landet.

Top  Meme-Coins blühen auf, während regulierende Hürden Blockchain-Innovationen bremsen: Ein regulatorisches Ungleichgewicht im US-Kryptosektor

FIU-direktivet krævede, at enhver børs, der betjener indiske brugere, registrerede sig som en “rapporterende enhed” og indsendte erklæringer til indkomstskattedepartementet. Manglende overholdelse resulterede i anbefalinger til Ministeriet for Elektronik og Informationsteknologi om at blokere disse børseres hjemmesider.

Konklusion

At navigere i kryptolandskabet i Indien forbliver udfordrende for udenlandske børser, primært på grund af manglende klare reguleringsretningslinjer og streng regeringshandling. Den indiske regering har endnu ikke fastlagt en formel reguleringsramme for det voksende kryptomarked, hvilket har efterladt branchens aktører i tvivl om deres juridiske status og forpligtelser i landet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button