AltcoinsCardanoDogecoin

Olumide Osunkoya indrømmer skyld i at drive urigtige krypto-ATM’er i Storbritannien og har faciliteret transaktioner for £2,6 millioner.

Olumide Osunkoya skyldig i at drive uregistrerede krypto-ATM’er i Storbritannien

Olumide Osunkoya, en 36-årig mand, har indrømmet at drive uregistrerede krypto-ATM’er rundt om i Storbritannien. Han er blevet anklaget for at faciliterer illegale transaktioner for en samlet værdi af £2.6 millioner.

Osunkoya’s handlinger

Osunkoya blev fundet skyldig i retten for at have startet og drevet en række krypto-ATM’er uden at have de nødvendige tilladelser og registreringer. Disse uregistrerede maskiner gjorde det muligt for brugerne at gennemføre kryptotransaktioner uden at overholde de lovlige retningslinjer og regulativer.

Detaljer om transaktionerne

Ifølge retsdokumenterne blev der gennemført kryptotransaktioner for over £2.6 millioner gennem Osunkoya’s uregistrerede krypto-ATM’er. Disse transaktioner blev gennemført uden hensyntagen til lovmæssige forpligtelser og KYC-procedurer, der er designet til at forhindre hvidvaskning af penge og andre former for finansiel kriminalitet.

Konsekvenserne af Osunkoya’s handlinger

Osunkoya risikerer en betydelig straf for sine ulovlige aktiviteter med krypto-ATM’er. Hans handlinger har sat en spotlight på behovet for strengere regulering af kryptomarkedet for at forhindre potentielle svindel og kriminelle handlinger.

Konklusion

Olumide Osunkoya’s tilståelse af at drive uregistrerede krypto-ATM’er i Storbritannien og facilitere transaktioner for over £2.6 millioner har sat fokus på behovet for strengere regulering og tilsyn med kryptomarkedet. Det er vigtigt at håndhæve lovlige retningslinjer for at beskytte investorer og forhindre finansiel kriminalitet i kryptoindustrien.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Massiv stigning i brugen af XRP som betalingsmiddel på verdensplan på trods af brancheforskelle, da Ripple sejrer delvist over US Securities and Exchange Commission (SEC)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button