AltcoinsCardanoDogecoin

Over 500 OpenAI employees truer med at forlade virksomheden

Over 500 OpenAI-ansatte truer med at forlade

505 OpenAI-ansatte har underskrevet et brev, hvor de kræver, at bestyrelsen for den kunstige intelligens-virksomhed træder tilbage efter den pludselige afskedigelse af medstifter Sam Altman fredag.

Kara Swisher, en podcaster for New York Magazine, tweeted en underskrevet meddelelse fra medarbejderne mandag morgen. I den truer hundredvis af medarbejdere med at forlade deres stillinger til fordel for et nyt Microsoft AI-datterselskab, anført af Altman og Greg Brockman, en anden medstifter af OpenAI.

Microsofts administrerende direktør, Satya Nadella, tweeted, at organisationen har ansat Altman og Brockman “til at lede et nyt avanceret AI-forskningsteam.”

“Vi glæder os til hurtigt at give dem de ressourcer, de har brug for til deres succes,” skrev Nadella.

“Brevet lyder blandt andet: “Dine handlinger har gjort det tydeligt, at du er ude af stand til at lede OpenAl.” Vi er ude af stand til at arbejde for eller med personer, der mangler kompetence, dømmekraft og omsorg for vores mission og medarbejdere”.

Desuden oplyser medarbejderne, at de “vil tage dette skridt snarligt, medmindre alle nuværende bestyrelsesmedlemmer træder tilbage” og det “genindsætter Sam Altman og Greg Brockman.”

Nogle problematiske dage

Altman blev fyret fra virksomheden, han hjalp med at udvikle, fredag, og bestyrelsen anklagede ham for “ikke konsekvent at have været ærlig i sin kommunikation”.

“Bestyrelsen har ikke længere tillid til hans evne til at fortsætte med at lede OpenAI,” lød en meddelelse fredag fra virksomheden.

Brockman, der fungerede som præsident for OpenAI, sagde op fredag efter nyheden.

“Jeg tror stadig på missionen om at skabe sikker AGI, der kommer alle menneskeheden til gode,” skrev Brockman i en besked til virksomheden.

Top  Ny Revolut Ramp giver brugere i UK og EEA nem adgang til kryptoökonomi

“Han var glad for sin tid hos OpenAI,” tweeted Altman. “Det var transformerende for mig personligt, og forhåbentlig for verden lidt. Frem for alt elskede jeg at arbejde med så talentfulde mennesker.”

Hvad kommer der til at ske med den problematiske virksomhed

Emmett Shear, medstifter af livestreamingtjenesten Twitch, vil fungere som midlertidig administrerende direktør.

Tidligere blev OpenAIs teknologidirektør Mira Murati valgt til stillingen, inden hun underskrev sit navn sammen med andre medlemmer af personalet, der truede med at forlade virksomheden, medmindre Brockman og Altman blev genindsat.

Endvidere oplyste Nadella, at Microsoft ville fortsætte sit samarbejde med OpenAI samtidig med, at de samarbejder med Altman og Brockman.

“Vi ser frem til at lære Emmett Shear og OAI’s nye ledelsesteam at kende og arbejde sammen med dem,” skrev Nadella.

Mandag morgen tweeted OpenAI-bestyrelsesmedlem Ilya Sutskever sin beklagelse over deres beslutning.

“Jeg fortryder dybt min deltagelse i bestyrelsens handlinger,” skrev Sutskever. “Jeg havde aldrig til hensigt at skade OpenAI. Jeg elsker alt, hvad vi har opbygget sammen, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at forene virksomheden.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button