Altcoins

Pi Network Mainnet-Start mulig i år: Kan Pi Coin snart blive noteret på børserne?

Pi Network og muligheden for Mainnet-start

Pi Network, det populære Blockchain-netværk, kan muligvis have sin Mainnet-start senere i år, hvis bullish-instinkterne vender tilbage til aktie- og kryptomarkederne. En positiv stemning markedet bliver antydet efter den opmuntrende amerikanske inflationsrapport, der viser fald i forbrugerprisindekset i april.

Positiv stemning på markedet

Efter den seneste inflationsrapport håber investorer på, at Federal Reserve vil begynde at sænke renten senere på året på grund af den svækkende økonomi. Detailhandelens omsætning og produktionsaktivitet fortsætter med at falde, hvilket bidrager til investoreres positive syn på risikofyldte investeringer.

Angst- og grådighedsindekset på CNN Money er steget til 62, mens krypto-angst- og grådighedsindekset også viser en stigning. Samtidig har amerikanske aktieindeks som Dow Jones, Nasdaq 100 og S&P 500 nået rekordhøje niveauer, og kryptokurverne oplever også en stærk stigning i markedsværdi.

Betingelser for Pi Network Mainnet

Pi Network har sat tre betingelser for lanceringen af sit Mainnet, hvoraf den ene er tilbagevenden af et krypto-tyrmarked. De to andre betingelser omhandler væksten i økosystemet og fremskridt i KYC-verifikationsprocessen.

Fremskridt mod Mainnet-start

I en nylig erklæring af Pi Network’s udviklere blev det annonceret, at over 10 millioner brugere allerede er blevet verificeret, og KYC-processen fremskyndes med nye liveness-checks. Udviklerne har også afholdt hackathons for at tiltrække udviklere og styrke økosystemet med apps som Pi Browser og Fireside Forum.

Pionerer, der har udvundet Pi-token i over fem år, imødeser spændt Mainnet-starten, da mange har indstillet minedriften på grund af de vedvarende forsinkelser.

Pi Coin’s Mainnet-start kan være lige rundt om hjørnet, hvilket giver pionerer en mulighed for at indløse deres tokens efter års venten. Med fremgangen i økosystemet og KYC-processen tegner fremtiden sig lovende for Pi Network og dets tilhængere.

Top  Shiba Inu oplever betydelig prisstigning efter forventet lancering af Shibarium

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button