AltcoinsCardanoDogecoin

Potentielt mangel på tilsyn af virtuel valutalicens i New York: Rapport fra Thomas DiNapoli, delstatsrevisor.

Thomas DiNapoli, New York State Comptroller, kritiserer tilsyn af virtuelle valutalicenser

Thomas DiNapoli kritiserer tilsyn af virtuelle valutalicenser

New York State Comptroller, Thomas DiNapoli, har påpeget en potentiel svaghed i delstatens finansielle tilsynsmyndigheds tilsyn med licenser til virtuelle valutaer.

I en udgivet rapport understreger kontoret, at Department of Financial Services (DFS) “skal gøre mere” med hensyn til BitLicense-programmet. Rapporten rejser spørgsmål om programmets mangel på finansiel stabilitet og cybersikkerhedsstandarder.

BitLicense er et banebrydende reguleringsregime for kryptovaluta vedtaget af NYDFS i juni 2015 med det formål at give New York-borgere en velreguleret måde at få adgang til digitale valutaer på.

“Vi fandt, at der er begrænset forsikring for, at DFS tilstrækkeligt udfører sine tilsynsopgaver i forbindelse med ansøgninger om og tilsyn med BitLicenses i staten,” lyder det i rapporten.

Ifølge kontorets undersøgelser opfyldte to ud af de otte sampled BitLicense-ansøgere ikke fuldstændigt fingeraftryksprocessen.

Rapporten opdagede også “forsinkelser mellem indsendelse af påkrævet anti-hvidvaskningsrisikovurderinger og tildeling af licenser.” Dette skyldes, at en ansøgningsgodkendelse tager næsten 4 år efter vurderingen, hvilket skaber mulighed for, at forældede oplysninger bruges til at godkende licenser.

Derudover kritiserede comptroller også DFS for ikke at sikre, at licenshavere indsendte alle påkrævede finansielle rapporter til vurdering af sikkerheden i deres forretningsoperationer.

“Blandt andet overholdte BitLicensees ikke DFS’s cybersikkerhedsregler,” tilføjede rapporten.

Bloomberg rapporterede mandag, at DFS opdaterede cybersikkerhedsstandarderne for alle regulerede enheder i november. På trods af dette opfordrede kontrolleren til yderligere handling for at adressere de identificerede cybersikkerhedsbekymringer.

Kontrolleren understregede, at DFS “skal gøre mere for at sikre, at BitLicenses tildeles økonomisk stabile ansøgere og sikre licenshavernes løbende drift.”

Top  Maker (MKR) og THORChain (RUNE) oplever stærk stigning på kryptomarkedet, mens Bitcoin tester 27.000 dollars.

Desuden skal tilsynsteamet gennemgå både kvartalsvise og årlige rapporter for at sikre, at en BitLicense er i overensstemmelse, tilføjede rapporten.

Rapporten er resultatet af en revision fra kontrollerens gennemgang, der fandt sted fra juli 2018 til juli 2023.

Indtil videre har tilsynsmyndigheden udstedt virtuelle valutalicenser til mere end 20 enheder, herunder Bakkt, bitFlyer, Bitpay, Coinbase og mange flere.

I november introducerede NYDFS nye retningslinjer for notering og fjernelse af kryptoaktiver for at skærpe standarderne for den nuværende noterings- og fjernelsesproces for kryptovalutaer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button