AltcoinsRipple

Ripple erhält Genehmigung als Blockchain-Zahlungsdienstleister in den VAE – Plant Stablecoin-Einführung

Ripple får grønt lys til at lancere Stablecoin i UAE

Ripple har nylig annonceret, at de har modtaget den grundlæggende godkendelse som blockchain-baseret betalingstjenesteudbyder fra DIFC (Dubai International Finance Centre), hvilket fremskynder deres planer om at lancere deres Stablecoin i UAE sammen med andre overførsels- og kryptobetalinger.

Ripple har allerede etableret en stærk tilstedeværelse i Mellemøsten, hvor 20 % af deres globale kundebase stammer fra GCC- og MENA-regionen.

Denne licens ses af mange som en afgørende skridt for Ripples vækst i regionen samt for fremdriften af kryptovalutaer, CBDC’er og Stablecoins.

Ripple ser MENA som frontløber for FinTech-revolutionen

I en samtale med Reece Merrick, direktøren for Mellemøsten og Afrika, om den seneste meddelelse og Ripples tilstedeværelse i MENA-området, pegede han på, at Ripple har været dybt forankret i Mellemøsten og GCC/MENA-regionen i adskillige år. Han påpegede, at regionen har været vidne til en af de mest markante transformationer og den hastige udbredelse af blockchain- og kryptoteknologien.

Han forklarede: “Dette er blevet understøttet af en fremadskuende regeringspolitik og regulatoriske rammer. Denne region er frontløber for en FinTech-revolution, især inden for grænseoverskridende betalinger.”

For Ripple har pengeoverførsler været hjørnestenen i deres tilbud siden deres begyndelse. Ifølge Verdensbanken er UAE nummer et i den arabiske verden, når det kommer til pengeoverførsler.

I henhold til den seneste rapport fra Verdensbanken om pengeoverførsler muliggjorde UAE udgående transaktioner til en værdi af 38,5 milliarder amerikanske dollars og placerede sig dermed som nummer et i den arabiske verden og rangerede globalt som nummer to efter USA (85,75 milliarder amerikanske dollars). Da De Forenede Arabiske Emirater og Saudi-Arabien er verdens næststørste og tredjestørste pengeoverførselslande, er det klart, hvorfor disse regioner har taget innovationer inden for betalinger så hurtigt til sig.

Top  Donald Trump erhält über 30 Millionen Dollar in Meme Coins: Wie profitiert er davon und was bedeutet das für den Markt?

Merrick tilføjer, at MENA-regionen i mellemtiden nu er den syvendestørste kryptomarked i verden, med en on-chain værdi på 338,7 milliarder amerikanske dollars mellem juli 2023 og juni 2024, ifølge Chainalysis. Især institutionelle og professionelle aktiviteter driver dette marked frem, hvor 93 % af transaktionerne overstiger 10.000 amerikanske dollars.

Med dette væksttal forklarer Merrick, at Ripples markedsprægning i MENA-regionen er markant vokset, og udgør nu 20 % af den globale kundebase. Han udtaler: “Vi samarbejder med en række finansielle virksomheder, herunder banker, Fintechs og betalingsvirksomheder (herunder Qatar National Bank, Al Ansari Exchange og Pyypl).”

Ripple har som den første modtaget den grundlæggende godkendelse fra DIFC

Ifølge Merrick er Ripple den første blockchain-baserede betalingstjenesteudbyder, der har modtaget den grundlæggende godkendelse fra Dubai Financial Services Authority (DFSA), hvilket markerer et vigtigt skridt for regulerede, kryptobaserede grænseoverskridende betalinger i regionen. Han påpeger Ripples globale tilstedeværelse som et reguleret selskab.

Han forklarer: “Udviklingen af de regulatoriske rammer vil give banker og andre regulerede virksomheder tilliden til fuldt ud at omfavne denne teknologi.”

I De Forenede Arabiske Emirater muliggør licensen ifølge Merrick, at Ripple kan tilbyde omfattende grænseoverskridende betalingstjenester som Ripple Payments Direct (RPD). Han forsikrer: “Dette vil imødegå udfordringer som høje omkostninger, langstrakte behandlingstider og begrænset gennemsigtighed i grænseoverskridende betalinger.” Ved at kombinere vores compliance-first tilgang med vores løbende investeringer i likviditet, institutionel opbevaring og On/Off-Ramper kan Ripple Middle East nu tilbyde en problemfri end-to-end-betalingsoplevelse og gøre fordelene ved blockchain tilgængelige for enhver virksomhed.”

Ripple mener, at DFSA har gjort et godt stykke arbejde med hensyn til blockchain-regulering og at DIFC er et fantastisk sted for kryptovirksomhedens aktiviteter.

Top  THORChain: En ny milepæl for vækst i DeFi-markedet

Desuden forklarer Merrick, at Ripple fortsætter med at overvåge den udviklende reguleringssituation i UAE, herunder regelmæssige samtaler med Dubais Virtual Asset Regulatory Authority (VARA), De Forenede Arabiske Emiraters centralbank (CBUAE) og Abu Dhabi Global Markets (ADGM).

Ripple har til hensigt at gøre deres RLUSD-Stablecoin tilgængelig i UAE

Centralbanken i De Forenede Arabiske Emirater har for nylig reguleret adfærden af Stablecoins som f.eks. AED-Stablecoins i forhold til regulerede Stablecoins og deres opbevaring.

Ifølge Merrick bifalder Ripple skridtene fra centralbanken i UAE og deres pragmatiske tilgang.

Om Ripples RLUSD-stablecoin forklarer Merrick: “Vores RLUSD vil blive lanceret ved udgangen af 2024, og vi forventer, at den vil spille en vigtig rolle i den globale betalingsstrøm og udfylde kløften mellem traditionelle finansiering og kryptovalutaer.” Vi stræber efter at gøre det tilgængeligt i de jurisdiktioner, hvor vi i øjeblikket opererer, herunder De Forenede Arabiske Emirater, og vil fortsat samarbejde proaktivt med lokale reguleringsmyndigheder.”

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button