AltcoinsRipple

Ripple reicht Antrag auf Versiegelung ein: CFO unterstützt Aktion und versendet 280 Mio. XRP – Wie passt das zusammen?

Ripple anmoder om forsegling af vigtige dokumenter i SEC-retssag, mens CFO støtter handlingen |||

I en aktuel retssag med SEC har Ripple indgivet en anmodning om forsegling af visse dokumenter. Denne anmodning kommer kort efter, at CFO Jonathan Bilich erklærede sin støtte til handlingen. Blandt de indsendte dokumenter er finansielle data fra ikke-offentliggjorte, reviderede regnskaber, følsomme kontraktbetingelser og interne finansielle rapporter, der synes at være afgørende for virksomhedens forretningsstrategier.

En interessant udvikling i sagen er, at Ripple for nylig sendte 150 millioner XRP til en ukendt wallet til en værdi af over 75 millioner USD ifølge Whale Alert. Der var også store overførsler mellem ukendte wallets og Bitstamp. Disse transaktioner har rejst spørgsmål om, hvorvidt Ripple har brug for likvide midler og om der er risiko for et større salg af beholdningen.

På trods af disse transaktioner har XRP-kursen holdt sig relativt stabil. Selvom den har haft en let stigning fra sit laveste punkt på 0,4871 USD og handles nu på omkring 0,5096 USD, har den endnu ikke formået at bryde igennem den vigtige modstand på omkring 0,57 USD. Hvis den fortsætter med at mislykkes, er der en øget risiko for, at kursen vil falde til omkring 0,4123 USD, før en vedvarende opadgående bevægelse kan begynde.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Charles Hoskinson kündigt vorübergehende Aussetzung von Projekte-Präsentationen im Cardano-Ökosystem an: Reaktion auf Community-Bedenken

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button