AltcoinsRipple

Ripple und Hedera: Vorbereitungen für eine potenzielle Partnerschaft

Utopian Labs Grundlægger, Max Walker-Williams, har interviewet Ripple Chief Brad Garlinghouse og lederen af Hedera, Dr. Leemon Baird, med sigte på en potentiel kooperation. Ripple Labs og Hedera er to førende krypto-projekter med fælles mål om at erstatte det forældede SWIFT-system samt at være ISO-20022-konforme. De har vist modstandskraft mod regulatoriske og markedsrelaterede udfordringer og skabt nye anvendelsesområder gennem partnerskaber med brancheførende projekter.

I dette interview talte Brad Garlinghouse og Dr. Leemon Baird om mulighederne for samarbejde og enhed inden for kryptobranchen. Deres diskussion har fået krypto-entusiaster til at spekulere på en potentielt kommende partnerskab mellem Ripple og Hedera. Garlinghouse bekræftede, at diskussionen om et samarbejde bliver taget op.

Desuden har Hedera-Gründeren udtrykt interesse for diskussioner om tokenisering, mens Garlinghouse har kritiseret Gary Gensler, formand for SEC, for dennes angivelige gentagende angreb på kryptosektoren. Han talte også om effekten af regulatorisk klarhed på nye teknologier, især Stablecoins.

Analytikere mener, at et potentiale partnerskab mellem Ripple og Hedera ville markant forbedre den internationale betalingsmarked, da begge organisationer deler lignende interesser. Derudover har både Shinhan Bank og Standard Bank indgået i et Proof-of-Concept med Hedera for at reducere mellemled, omkostninger og afviklingstider.

Ripple har også annonceret opdateringer til deres kryptotegnede løsning for grænseoverskridende betalinger, mens Hedera og Ripple lederne har diskuteret udfordringerne ved det traditionelle grænseoverskridende betalingssystem SWIFT og foreslået en Stablecoin-løsning baseret på Hedera.

Det forventes, at markedet for grænseoverskridende betalinger vil have en værdi på 250 billioner dollars inden 2027. XRP handles i øjeblikket til 0.568153 $ med forventninger om at stige til 1,59 $ i år. HBAR handles til 0.079434 $ med forventninger om at stige til 0.222416 $ i år.

Top  Ethereum co-founder Vitalik Buterin advarer om risikoen ved superintelligent kunstig intelligens

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button