Altcoins

Rugpull sænker stemningen i Avalanche-netværket: Senderprojekt mistænkes for svindel og mangel på transparens

En ny Rugpull skaber bekymring i Avalanche-netværket

Aktiviteten på Avalanche-netværket er steget markant i de seneste uger. Desværre har en ny hændelse, kendt som en Rugpull, nu skabt bekymring blandt netværkets brugere. Rugpull refererer til et fænomen, hvor projektdeltagere pludselig forsvinder efter at have tiltrukket investorer, og efterlader dem med værdiløse aktiver og stjålne midler.

Detaljer om Rugpull-hændelsen med Sender

Sender, et Memecoin-projekt baseret på Avalanche-netværket, mistænkes nu for at have udført en Rugpull. Projektet oplevede en betydelig nedgang i værdien på op til 70 %, hvilket tilsyneladende skyldes forsvinden af midler fra deres X-konto samt en mangel på gennemsigtighed.

Ved lanceringen af Sender blev der indsamlet omkring 93.000 AVAX til en værdi af ca. 5,3 millioner dollars. Overraskende blev kun 20.000 AVAX tildelt likviditetspoolen, mens resten blev overført til tre ukendte adresser. Denne manglende klarhed omkring midlerne har skabt alvorlig tvivl blandt investorer og rejst spørgsmål om projektets finansielle integritet.

Konsekvenser af Rugpull for Avalanche-netværket

Hændelser som denne Rugpull med Sender kan underminere tilliden til Avalanche-netværket som helhed. Investorer og udviklere kan blive afskrækket fra at deltage i projekter på netværket, hvilket potentielt kan skade dets omdømme og standse lanceringen af nye projekter.

En sådan negativ opmærksomhed har også potentiale til at påvirke DEX-volumenerne på Avalanche-netværket, selvom de har set en stigning i aktiviteten. Trader Joe-protokollen har f.eks. muliggjort et handelsvolumen på over 2,35 milliarder dollars i de seneste tre dage, hvilket viser et fortsat engagement på netværket.

Top  Stabilisering forventet på de amerikanske børser efter tidligere dages opsving

Afsluttende tanker og kursudvikling

Selvom DEX-volumenet stiger, oplever AVAX-prisen en betydelig nedgang. Kun inden for 24 timer faldt prisen med 8,18 %, og ved skrivetidspunktet er den anslået til 53,91 dollars. Disse parallelt skiftende tendenser afspejler den ustabile og spekulative karakter af Memecoin-projekter som Sender og deres indvirkning på Avalanche-økosystemet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button