AltcoinsCardanoDogecoin

Samarbejde mellem Taurus og Teylor skal tokenize lån til små og mellemstore virksomheder i Tyskland

Taurus og Teylor Indgår Partnerskab om at Tokenize Lån til tyske SMV’er

Taurus, et schweizisk crypto-opbevaringsfirma, som støttes af Deutsche Bank, har indgået et partnerskab med Teylor, en fintech-udlånsplatform baseret i Zürich, der specialiserer sig i det tyske SMV-marked.

Tokenization af lån for tyske SMV’er

Ifølge en erklæring offentliggjort torsdag sigter samarbejdet mellem de to virksomheder på at tokenisere lån til små og mellemstore virksomheder i Tyskland og følger den seneste trend med aktuel tokenisering inden for kryptosamfundet.

Teylors kreditporteføljetokens har mulighed for at blive optaget til handel på sekundære markeder på Taurus’ TDX-markedsplads. Dette arrangement muliggør potentiel handel med disse tokens på sekundære markeder, hvilket giver likviditet og investeringsmuligheder.

Muliggør adgang til mere likviditet

Historisk set har private SMV-gældsværdipapirer været en illikvid aktivklasse, da sekundære markeder næsten ikke er tilgængelige uden for den institutionelle investeringsverden. Det nye samarbejde kan dog tilbyde mulighed for handel med tokens på en reguleret markedplads.

Tokeniseringsprocessen faciliteres gennem et investeringskøretøj med base i Luxembourg og er designet til at overholde både schweiziske og europæiske regler.

Stor interesse for Taurus’ nye tokeniserede gældprodukt

Lamine Brahimi, Managing Partner og Co-Founder hos Taurus, bemærkede, at Taurus’ nye tokeniserede gældprodukt vil modtage en “landmark” investering fra nogle institutionelle investorer inden for de næste to uger.

Han tilføjede i et interview med Coindesk, at Taurus’ TDX-marked udover opbevaring allerede har gennemført 20+ transaktioner. Disse inkluderer tokeniseret egenkapital, gæld, strukturerede produkter og kunst med en samlet værdi på over 1 mia. dollars hidtil.

Top  Shiba Inu prisprognose: SHIB hopper 4% fra seneste bund - Er salget overstået?

Teylor, som tilbyder lån fra 100.000 euro op til 1,5 mio. euro til tyske SMV’er, bakkes op af investorer som den britiske bank Barclays og investeringsforvalteren M&G.

Patrick Stäuble, CEO og grundlægger hos Teylor, bemærkede, at Teylors kreditportefølje af SMV-lån finansieres gennem private transaktioner med store finansielle institutioner. Han tilføjede også, at med tilladelsen af Teylors værdipapirer på TDX-platformen kan de nu tilbyde et standardiseret investeringsprodukt, hvor professionelle investorer enkelt kan åbne en konto og handle med deres sikkerhedstoken.

Det nye partnerskab mellem Taurus og Teylor ser ud til at åbne dørene for en mere likvid handel med SMV-gældsværdipapirer og giver investorer nye muligheder for at deltage i dette marked.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button