AltcoinsCardanoDogecoin

Senere er mere udsat for kryptosvindel – Elizabeth Warren taler om det i Senatet

Senator Elizabeth Warren advarer om de farer, som kryptosvindel udgør for ældre borgere, og hun får opbakning fra en cybersikkerhedsekspert, som støtter hendes lovgivning om digitale aktiver som forebyggende foranstaltning mod fremtidige svindelnumre.

Stigning i kryptosvindel mod ældre

I en senatshøring den 16. november bemærkede Warren, at kryptosvindel ikke “ramte alle forbrugere lige,” hvilket understøttes af FBI-statistikker, der viser, hvordan ældre blev uforholdsmæssigt påvirket. “Sidste år så vi en 350% stigning i kryptoinvesteringssvindel mod ældre,” sagde Warren. “Det er det største spring blandt alle aldersgrupper. Det resulterede i, at ældre mistede mere end 1 milliard dollar i kryptosvindel. Og fordi mange ofre ikke anmelder deres oplevelser – som nogle af jer har bemærket – af skam eller frygt, er det $1 milliardstal næsten sikkert en underestimering.”

Lovgivning for at forhindre svindel

Warren erklærede, at hendes forslag til lovgivning, Digital Asset Anti-Money Laundering Act, ville effektivisere overvågningen af mistænkelige kryptoaktiviteter for reguleringsmyndighederne og lette identifikationen og lukningen af svindelnumre.

Udfordringen med kryptosvindel

Eksperten Steve Weisman var også til stede ved høringen. Weisman påpegede, at kryptosvindel er langt sværere at spore end kreditkortsbedrageri, hvilket er relativt nemt at identificere, stoppe og spore. Det skyldes, at krypto-sporing bliver ekstremt vanskelig, når det er blevet passeret gennem mixere.

En no-brainer lovgivning

Weisman gav sin godkendelse til Senator Warrens lovgivning om digitale aktiver og fremhævede vigtigheden af et samarbejde mellem den private sektor og regeringen. Han sagde, “Din [Warrens] lovgivning er længe ventet. Det er en no-brainer på den måde, at det absolut ville hjælpe utroligt.”

Top  Bitcoin Futures' Open Interest Slides 24% as Spot ETFs Gain Traction - Analyzing the Impact on Investor Demand

Opbakning fra andre senatorer

Warren bemærkede, at hendes lovforslag nu har støtte fra 14 andre tværpolitiske senatorer samt Dick Durbin, formand for Senatets justitsudvalg, og Gary Peters, medlem af Senatets udvalg for indenlandsk sikkerhed og regeringsanliggender.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button