AltcoinsShiba Inu

Shiba Eternity: Det første spil på Shibarium åbner en ny æra for Shiba Inu-blockchain-netværket

Shiba Eternity – Nyt Web3-spil på Shibarium

Shiba Eternity skal være det første spil, der fuldstændigt kører på Shibarium. Teamet bag spillet har netop afsløret, at der venter en stor udmelding i de kommende dage.

Med skiftet til Shibarium lover spillet en opdateret brugergrænseflade, nye turneringsformater og et forbedret belønningsystem.

Visionen om at gøre Shibarium til det førende Web3 Gaming-økosystem tager form, og lanceringen af Shiba Eternity indvarsler en ny æra for Shiba Inu blockchain-netværket.

Shibarium er vokset hurtigt siden lanceringen sidste august – ifølge tidligere rapporter. Det har tiltrukket brugere på grund af sine lave gebyrer og hurtige transaktioner – transaktionsvolumen steg f.eks. med 441 % i slutningen af juni.

Indtil videre havde Shibarium dog ikke kastet sig ud i Web3 Gaming. Dette vil snart ændre sig, da holdet bag Shiba Eternity på mandag afslørede, at de snart vil komme med en stor udmelding.

Shiba Eternity blev lanceret i oktober 2022 som et Web2-spil, hvor spillere samler imponerende kort, sammensætter deres egne dæk og træner deres digitale kæledyr, kaldet Shiboshis. Derefter konkurrerer de med venner og andre spillere for at opbygge deres Shiba-hær.

Afhængigt af de unikke kort- og Shiboshi-kombinationer kunne brugerne vælge deres kampstrategier, lige fra at skyde ildkugler på deres modstandere til at tilkalde pizzamonstre.

Men siden starten af ​​2023 havde holdet været inaktivt – indtil denne uge. Mens holdet ikke afslørede meget på Twitter, kontaktede publikationen Shib Daily projektet for at få mere at vide om den kommende genstart af Shibarium.

Angel, produktchefen hos Shib Games, beskrev Shiba Eternity som “vores første spil, der fuldt ud kører på Shibarium”, og tilføjede:

Top  NYDFS Udgiver Opdateret Vejledning om Kryptocurrency-Listning og Delisting

“Med genstarten vil der være en opdateret brugergrænseflade, et forbedret belønningsystem og nye turneringsformater.”

Web3 Gaming på Shibarium

Shiba Eternity blev oprindeligt lanceret som et Web2-spil, og da det decentraliseres, lover holdet en fuldstændig revision for at give brugerne bedre funktioner og mere kontrol over deres aktiver. Angel fortalte mediet:

“Shiba Eternity skal være en stor forbedring i forhold til vores tidligere Web 2.0-version og give vores spillere masser af sjov.”

Spillets skridt ind i Web3 muliggøres af en ny indsats for at introducere Web3-spil på Shibarium. Sidste måned afslørede Shiba Inu en roadmap for spiløkosystemet, hvor Shiba Eternity blev annonceret som det første medlem af en lukket beta.

Angel forklarede på det tidspunkt:

“Med den Web3-version af Shiba Eternity vil vi vise den værdi, Shibarium kan tilbyde spillere og udviklere. Når vi har integreret Shibarium-teknologien, åbner vi vores spillere op for nye oplevelser, såsom reel ejendomsret over deres kort, en spillerdrevet økonomi og en form for kontrol over spillet. Shibarium er designet til at sikre en problemfri spiloplevelse ved at tilbyde høj skalérbare lave omkostninger.”

Udover spillet vokser Shiba Inu-fællesskabet fortsat; K9 Finance’s KNINE-token blev for nylig noteret på ShibaSwap – ifølge tidligere rapporter.

SHIB handles til $0,0000191 og er steget med 5,72 % i de seneste dage, hvilket svarer til en markedsværdi på 11,26 milliarder $.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button