AltcoinsCardanoDogecoin

Sørkoreanske berømtheder anklages for at være involveret i crypto-“svindel” – Hvem er anklaget?

Sydkoreanske berømtheder indviklet i krypto ‘svindel’ anklager

Sydkoreanske berømtheder, herunder top YouTubere, en veteran fra VM 2002, en racerkører og en førende komiker, er blevet involveret i en hurtigt udviklende krypto “svindel” kontrovers.

Kontroversen drejer sig om et firma ved navn Winnerz, et sydkoreansk blockchain-drevet sportsprojekt og udstederen af ​​Winnerz (WNZ) mønten.

Sydkoreanske berømtheder i krypto problemer: Hvem er involveret?

Listen over stjerner involveret i mediekontroversen omkring firmaet inkluderer:

  • Fodboldspiller Lee Chun-soo, medlem af det sydkoreanske VM-hold fra 2002, der nåede semifinalerne i konkurrencen
  • Komiker Na Sun-uk, stjerne i Comedy Royale og medlem af YouTube-kanalen Byulnomduel (1,25 millioner abonnenter)
  • Komiker-til-racerkører Han Min-kwan
  • YouTubere Kim Won-hoon og Cho Jin-se fra Sandbox-kanalen (over 2,8 millioner abonnenter)
  • YouTuber Oking (2 millioner abonnenter)
  • Model og social media-stjerne Park Min-jung

Næsten alle ovenstående har benægtet deltagelse i kontroverserne. De fleste har udtalt, at selvom de muligvis har mødt Winnerz-relaterede embedsmænd, har de ingen forbindelse til virksomheden.

Anonyme investorer er kommet frem med beskyldninger om, at Winnerz udstedte “falske” mønter. De hævder, at investorer ikke længere kan få adgang til deres midler.

Firma nægter uretfærdighed

Winnerz afviser disse beskyldninger. Firmaet hævder, at falske mønter med dets navn og logo ikke har noget at gøre med virksomheden.

Investorerne sagde, at de indgav en officiel klage til politiet den 5. februar, hvilket udløste en online jagt på berømtheder med bånd til virksomheden.

Imidlertid indrømmede YouTuberen Oking i en YouTube-video med næsten 3,3 millioner visninger på fire dage, at han havde investeret i Winnerz.

Top  Top 15 Instant Withdrawal Casinos UK: Earn Money with No Hassles Today!

Oking lavede videoen som svar på online efterforskere, der fandt hans rigtige navn opført på et officielt dokument som en Winnerz-direktør. YouTuberen sagde:

“Jeg investerede i Winnerz. Men jeg har nu meddelt min hensigt om at trække min investering tilbage. Jeg har afsluttet alle mine forbindelser med Winnerz. Og jeg har ingen planer om at samarbejde med Winnerz i fremtiden.”

I en erklæring på deres hjemmeside afviste Winnerz meste af Okings udtalelse. Firmaet hævdede, at det “aldrig havde offentliggjort” Okings investering “på [YouTuberens] egen anmodning.” Firmaet skrev:

“Winnerz har lidt unødvendige misforståelser og er endda blevet falsk anklaget for at drive en svindel. Imidlertid har vi svaret roligt og objektivt på alle beskyldninger.”

YouTuber lider som anklager kommer for dagen

Ca. 120.000 mennesker har afmeldt sig fra Okings kanal siden den 5. februar, rapporterede Wikitree.

YouTuberen sagde, at han også havde modtaget betalinger fra firmaet for at optræde som vært ved et Winnerz live-arrangement.

Imidlertid benægtede han beskyldningerne om, at han havde modtaget en betaling på $75.000 fra firmaet. Han fortalte sine abonnenter:

“Jeg burde have fortalt jer, hvad jeg gjorde. Jeg løj, fordi jeg var bange.”

Meget af kontroversen omgiver en person ved navn Choi Seung-jung, der ser ud til at være tilknyttet Winnerz.

Choi menes at have stået bag en række svindelmøntprojekter, herunder den påståede Golden Goal (GDG) møntsvindel, hvor investorer angiveligt også blev blokeret fra at trække deres beholdninger tilbage.

Sydkoreansk sportsstjerne benægter møntinddragelse

Ifølge en separat rapport fra Wikitree gik fodboldstjerne Lee Chun-soo på de sociale medier for at benægte involvering med både GDG og Winnerz.

Top  Manta Pacific overhaler Base som fjerde største Layer 2 løsning, mens TVL stiger til $845 millioner

Siden sin pensionering har Lee forfulgt en karriere inden for underholdning. I september 2021 brugte GDG billeder af Lee til at promovere projektet.

Stjernen fra VM 2002 og 2006 sagde, at selvom han havde haft samtaler med GDG-møntembedsmænd, havde han aldrig accepteret at arbejde med firmaet.

Lee beklagede, at billederne var blevet brugt uden hans tilladelse eller viden.

Lee, der spillede i Europa for klubberne Real Sociedad og Feyenoord, sagde, at GDG embedsmænd havde kontaktet ham med ideen om at lancere et NFT-fodboldstøvleprojekt.

Tidligere på måneden antydede reguleringsmyndighederne, at de muligvis vil undersøge K-pop-stjerne-sensationen og “Gangnam Style” sanger PSY’s NFT-koncertbilletsalg.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button