AltcoinsRipple

Stor XRP-markedsmæssig beslutning ventes før november, ifølge kryptoanalytiker JT

Krypto-Analytiker JT (@JTheretohelp1) har udarbejdet en teknisk analyse, som peger mod en afgørende bevægelse for XRP inden november i år. Hans analyse, delt på social media platformen X, viser et detaljeret kig på XRP-prisen i en 2-måneders graf (XRP/USD), som er indsnævret i en konvergerende trekantformation, der signaliserer en forestående udbrud.

Warum eine Entscheidung vor November für XRP ansteht

JT forklarede: “Liebe es oder hasse es, etwas GROSSES wird mit XRP vor November passieren.” Den trekantede formation, afgrænset af en nedadgående rød modstandslinje og en stigende grøn støttelinje, viser at udviklingen af XRP-kursen bliver mere og mere begrænset.

Den røde modstandslinje, berørt af punkter markeret med røde pile, har markeret tydelige nedadgående bevægelser i prisen på aktivet. På samme måde viser den stigende støttelinje, markeret med grønne pile, hvor prisen har fundet stigende support niveauer. Det forudsiges, at denne trekant vil nå sit højdepunkt i november, et kritisk punkt, der potentielt vil bestemme XRP’s fremtidige prisudvikling.

Prisniveauerne inden for denne trekantformation har svinget, hvor modstandstoppet blev rørt i den næstsidste 2-måneders lys og supportniveauet blev rørt med det nuværende lys. Konvergensen af disse trendlinjer ved toppen antyder et beslutningspunkt, hvor en stigning i volatiliteten forventes, hvilket kan føre til et potentiel udbrud eller sammenbrud.

Yderligere tekniske indsigter leveres af MACD-indikatoren (Moving Average Convergence Divergence), vist i bunden af diagrammet. Denne momentumsindikator, bestående af en MACD-linje (orange) og en signallinje (blå), hjælper med at bestemme markedsretningen og momentumsændringer.

I øjeblikket nærmer MACD-linjen sig et kryds med signallinjen, en kritisk begivenhed, der ofte fortolkes som et opadgående signal, når MACD-linjen krydser opad. Histogrammet, der viser forskellen mellem MACD-linjen og signallinjen, skifter fra røde til grønne bjælker, hvilket indikerer en reduktion i bearish momentum og en potentiel ændring til en bullish stemning.

Top  Stor stigning i udbetrækningen af Ether fra børser efter godkendelse af spot ETF'er

Opførslen af MACD i forhold til sin midterlinje (nulværdien på Y-aksen i MACD-plot) vil være afgørende. Et kryds over midterlinjen kan bekræfte en ændring til en bullish momentum, der falder sammen med trekantens højdepunkt og potentielt kan katalysere det forventede udbrud.

Conclusion

I alt indikerer JTs analyse af XRP en signifikant markedsbevægelse, der er forbundet med højdepunktet af et langvarigt trekantmønster i november. Sammenfaldet af MACD-signalerne og den strammere prisbevægelse inden for trekanten giver et overbevisende narrativ for handlende og investorer. Derfor er det afgørende for dem, der er involveret på XRP-markedet, at observere disse to indikatorer, da opløsningen af dette mønster kan signalere betydelige prisbevægelser.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button