AltcoinsCardanoDogecoin

Svindelanklager mod FTX-stifter Sam Bankman-Fried: “Han bliver flået levende”, siger Anthony Scaramucci

Bankman-Fried forsvarer sig selv i retssag mod svindelanklager

FTX’s grundlægger, Sam Bankman-Fried, begyndte sin egen forsvarstale i sin retssag om svindelanklager torsdag. Han forsvarede sig mod beskyldninger om bevidst svindel mod hans børs’ kunder.

Inden han trådte vidneskranken, sagde SkyBridge Capital-stifteren Anthony Scaramucci, at den tidligere kryptomagnats chancer for at vinde over anklagemyndigheden er dårlige.

“Han vil blive flået levende,” sagde Scaramucci i et interview med CNBC torsdag. “Der er ingen måde at flygte. Han tror, ​​han kan snyde anklagerne, men de er meget, meget erfarne med den slags.”

Scaramucci var tæt på Bankman-Fried som forretningspartner og havde mulighed for at se ham personligt under nedturen for hans kryptovirksomhed i november 2022.

På det tidspunkt bemærkede Scaramucci, at “krigsværelset” var “fortvivlet”, og at han allerede kunne se, at en lille gruppe af FTX-insidere havde gjort noget uden at fortælle de fleste andre i virksomheden.

Denne tidligere vurdering er nu blevet bekræftet med omfattende vidnesbyrd fra Bankman-Frieds inderkreds i løbet af retssagen, alle som hævder at have deltaget i svindelen, der blev ledet af deres chef.

Trods tidligere positive vurderinger af den anklagede har Scaramucci nu kaldt Bankman-Fried for “Bernie Madoff” inden for krypto og sagde, at “krypto helvedes niende kreds” venter ham.

“De vil påpege alle modsætninger og bevise den kriminelle hensigt hos ham i vidneskranken,” fortsatte Scaramucci. “Det her vil kun lægge flere år til hans dom.”

Inden FTX’s sammenbrud havde børsen købt en 30% aktiepost i Scaramuccis investeringsfirma. Grundlæggeren sagde i april, at konsekvenserne ikke havde skadet hans virksomhed så alvorligt, som mange ville forvente.

Top  Bitcoin og digitale valutaer falder i værdi: Sådan ser det ud på søndag eftermiddag.

Indtil videre har Bankman-Fried argumenteret for, at hans forståelse af FTX’s servicevilkår ville have tilladt FTX at låne midler til sin søsterhedgefond, Alameda Research. Ifølge CNN fumlede børsgrundlæggeren nervøst og drak vand hyppigt under sin eksamination torsdag.

Scaramucci om SBF’s karakter

Scaramucci kommenterede også Michael Lewis’s nye bog om Bankman-Fried, som kryptobranchens eksperter mente var særdeles velvillig indstillet mod grundlæggeren.

“Han prøver at være objektiv i bogen, men kun til en vis grad,” sagde Scaramucci. “På den sidste dag ville Michael aldrig have skrevet bogen, hvis han mente, at Sam var en stor forbryder, som mange af os føler.”

Scaramucci fastholder, at han ikke kunne fornemme Bankman-Frieds “arrogance” for et år siden og sagde, at han er “pinlig” over at have introduceret ham for flere statsoverhoveder.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button