AltcoinsCardanoDogecoin

Sydkoreas skattevæsen konfiskerer millioner i kryptoaktiver fra skatteunddragere

I 2023 konfiskerede byen Incheon i Sydkorea virtuel valuta til en værdi af 375.000 dollars fra personer, der forsøgte at skjule deres indtægter i token-tegnebøger. Dette blev gjort som en del af en løbende kampagne mod skatteunddragelse fra både centrale og lokale skattemyndigheder. De borgere, der har undgået at betale skat, vil blive stillet over for valget mellem at betale skattebetalinger og indbetalte bøder eller se deres mønter likvideret og solgt ud. Byens skatteservice i Incheon har også konfiskeret en række andre aktiver, herunder obligationer, banksikkerhedsbokse og “skjulte finansielle aktiver hos sekundære finansielle institutioner.” Samlet set indsamlede byen over 43,6 millioner dollars fra skattesnydere, der boede i Incheon i 2023.

Sydkoreas skattevæsen har tilføjet en række nye kryptoovervågningsværktøjer til sin arsenal i de seneste år, ligesom toldvæsenet også har gjort. Byen har også oprettet to dedikerede hold af efterforskere med henblik på skatteunddragelse og har tilføjet en pakke med syv nye højteknologiske værktøjer for at hjælpe med at opdage skattesnydere.

I september 2022 meddelte sydkoreanske skattemyndigheder, at de havde beslaglagt virtuel valuta til en samlet værdi af 186 millioner dollars. I december 2022 oplyste skattemyndighederne, at de havde beslaglagt mønter fra næsten 6.000 borgere siden starten af kampagnen.

Finansielle planlægningschef i Incheon City, Kim Sang-gil, udtalte: “I fremtiden planlægger vi at gennemføre yderligere strenge inddrivelsesaktioner mod uærlige, kroniske og ondsindede skattesnydere. Vi vil fortsætte med at tilføje nye inddrivelsesteknikker for at styrke byens finanser og gennemføre skattejustits.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Sam Bankman-Frieds luksuriøse penthouse på Bahamas til en værdi af 35 millioner dollars offentliggjort som bevis under straffesagen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button