AltcoinsCardanoDogecoin

Tensions Rising Between South Korean Crypto Exchanges: Upbit’s Market Dominance at Risk

Konkurrence Intensiveres Mellem Sydkoreanske Kryptobørser

En “tektonisk kløft” truer med at adskille det sydkoreanske kryptobørs Upbit fra dens rivaler, da spændinger begynder at opstå mellem de indenlandske platforme. Ifølge avisen Daehan Kyungjae er Upbits markedsandel faldet markant i de seneste måneder – fra 93% i juni i år til under 62% den 17. december.

Upbits største rival Bithumb har været den største vinder og har øget sin markedsandel fra under 6% i juni til næsten 36.5% i december. Også alle tre af Upbits andre store rivaler – Korbit, Coinone og Gopax – har registreret beskedne, men stadig statistisk signifikante gevinster.

Alle fem platforme er medlemmer af Digital Asset Exchange Association (DAXA), branchens vigtigste selvregulerende organ. DAXA-medlemmer er de eneste børser i landet med de nødvendige tilladelser til at tilbyde fiat-handel.

I en tilsyneladende desperat kamp for overlevelse har Upbits konkurrenter tilbudt en række tjenester med henblik på at styrke deres konkurrenceevne, herunder provision-fri handel. På nuværende tidspunkt er Upbit den eneste DAXA-virksomhed, der opkræver provision på kryptohandler.

Analytikere har kaldt dette skridt et desperat handling og påpeget, at provisionsgebyrer er “den vigtigste kilde til indtægter” for de indenlandske børser.

Bithumb tilbød oprindeligt provision-fri handel på udvalgte mønter i august, men i oktober udvidede virksomheden tilbuddet til hele sin portefølje “indtil videre”.

Ifølge Business Post, er altcoin WEMIX også blevet et stort stridspunkt mellem DAXA-medlemmerne. I december meddelte Bithumb, at de ville genopføre mønten, som de og deres med-DAXA-medlemmer besluttede at fjerne for omkring et år siden.

Dette betyder, at Upbit nu er den eneste DAXA-virksomhed, der ikke har offentliggjort planer om at genopføre WEMIX, selvom DAXA ikke har truffet nogen fælles beslutning om genoptagelse af WEMIX.

Top  Ripple XRP: Identifikation af kritisk problem og implementering af løsning

Flytningen har vækket gamle sår. WEMIX blev udviklet af WeMade, en af ​​Sydkoreas største spilvirksomheder. På tidspunktet for fjernelsen kaldte WeMades administrerende direktør DAXAs beslutning om at fjerne altcoin’en “en magtkamp fra Upbit.”

Daehan Kyungjae bemærkede, at markedets opmærksomhed nu er “rettet mod Upbits handlinger, da børsen mister sin [massive] markeds [dominans].”

Imidlertid kan Bithumbs drive med provision-fri handel være truet af pres fra interessegrupper. En tidligere ukendt “krypto-investorgruppe” rapporterede sidste uge Bithumbs “politik med gratis transaktionsgebyrer” til Fair Trade Commission. Gruppen klagede over, at politikken var “et forsøg på at udelukke rivaliserende virksomheder fra markedet.”

Spændingerne i DAXA fremkommer, selvom gruppen for nylig offentliggjorde, at den ville begynde at samarbejde med myndighederne for at blokere uregistrerede krypto-handelsplatforme.

Tidligere på måneden blev Bithumb den næststørste børs i nationen, der lancerede understøttelse af mønten stablecoin USDT. USDT-listingen var også et åbenlyst forsøg på at indtage mere af markedet. Tether-drevet USD-pegged token blev listet af Coinone i november og nyder stor popularitet på de østasiatiske markeder.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button