AltcoinsCardanoDogecoin

Tether samarbejder med globale regeringer og ser frem til reguleringer

Tether samarbejder med globale regeringer om regulering

Tether, en af de største udbydere af stablecoins, har offentliggjort, hvordan virksomheden samarbejder med regeringer verden over for at bidrage til udviklingen af regler og reguleringer for kryptomarkedet.

Tether’s synspunkt på regulering

Paolo Ardoino, CTO hos Tether, har udtalt, at virksomheden ser positivt på regulering og ser det som en måde at skabe tillid og gennemsigtighed i kryptomarkedet. Han mener, at regulering kan hjælpe med at beskytte brugere og investorer mod svindel og uregelmæssigheder.

Ardoino påpegede også, at Tether allerede samarbejder med en række globale regeringer for at sikre overholdelse af regler og standarder. Virksomheden ønsker at spille en aktiv rolle i udviklingen af regler, der kan gavne både industrien og brugerne.

Fremtiden for Tether og regulering

Selvom kryptomarkedet stadig er relativt nyt, er Tether optimistisk med hensyn til fremtiden for regulering. Virksomheden tror på, at et mere reguleret marked vil tiltrække flere investorer og bidrage til dets langsigtede vækst.

Ardoino afsluttede med at sige, at Tether ser frem til at fortsætte samarbejdet med regeringer og tilsynsmyndigheder for at skabe et sikkert og pålideligt kryptomarked for alle involverede parter.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Skitse mønter ser eksponentiel stigning på markedet: Mød Guise, Xccelerate og Back to 2017

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button