AltcoinsCardanoDogecoin

Uniswap launches browser extension with new tools for cryptocurrency transactions

Uniswap lancering af browserudvidelse og begrænsningsordrer

Uniswap har lanceret en browser sidebjælkeudvidelse sammen med en funktion til placering af begrænsningsordrer og andre værktøjer for at lette kryptotransaktioner.

Ifølge et nyligt blogindlæg af Uniswap har den decentraliserede krypto-udveksling faciliteret næsten $2 billioner i transaktionsvolumen og tiltrukket millioner af brugere. For at forbedre brugeroplevelsen yderligere udvider Uniswap sit produktudbud.

Uniswap Extension: “Det er som magi”

Uniswap-udvidelsen introducerer en ny måde at interagere med digitale aktiver direkte fra en browsersidebjælke og strømliner processen med at bytte digitale aktiver, underskrive transaktioner og handle.

“Vær realistisk – de fleste tegnebogsudvidelser sidder fast i fortiden med gamle UX-paradigmer og klodsede ombordsætningsflow,” sagde Uniswap på sociale medier. “Derfor har vi bygget vores egen.”

Med Uniswap Extension vil du kunne bytte, underskrive transaktioner og sende eller modtage krypto hvor som helst på nettet. Alt er lige der i din sidebjælke – præcist hvor du har brug for det.

Begrænsningsordrer og flere diagrammer

Opdateringen inkluderede også en funktion til begrænsningsordrer, der giver brugerne mulighed for at automatisere køb eller salg af krypto på forudbestemte priser.

Dette værktøj blev designet til at udføre handler, når markedet når en brugerdefineret pris, eller lade ordren udløbe, hvis prisen ikke opfyldes inden for en specificeret varighed op til et år. Denne funktion, understøttet af UniswapX, eliminerer gebyrer for gas til oprettelse og færdiggørelse af begrænsningsordrer.

De analytiske evner blev også forbedret ved at integrere opdaterede token-detaljesider og nye pool-detaljesider i deres webapp.

Disse tilføjelser tilbyder brugere realtidsdiagrammer, transaktionslogger, pooldata og omfattende projektinformation, der integreres sømløst i bytteprocessen. Brugere kan nu foretage dybdegående undersøgelser, få adgang til vigtige markedsdata og engagere sig direkte i transaktioner fra disse detaljerede sider.

Top  Altcoins auf dem Vormarsch: Ethereum, XRP, DOGE, SHIB und PEPE zeigen Aufwärtstrend

“Vi hjælper ikke kun folk med at bytte,” udtalte Uniswap. “Vi hjælper dem med at bytte smartere med en forenet platform, der muliggør hurtigere, sikrere, mere informeret bytte.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button