AltcoinsCardanoDogecoin

US-lovgiver rejser bekymring over Elizabeth Warrens krypto-lovforslags indvirkning på modforanstaltninger mod terrorfinansiering

US lovgivere rejser bekymring over Elizabeth Warrens krypto-regninger og deres indvirkning på anti-terrorisme tiltag

En amerikansk embedsmand har rejst bekymringer vedrørende et punkt i senator Elizabeth Warrens foreslåede lovforslag om digitale aktiver.
Under en høring om “Crypto Crime in Context” afholdt den 15. februar stillede repræsentant French Hill og andre lovgivere spørgsmål til kryptoe eksperter om konsekvenserne af at underkaste digitale aktiver minearbejdere og valideringer de samme regler som finansielle institutioner.
Hill er formand for Underudvalget for Digitale Aktiver, Finansiel Teknologi og Inklusion i Repræsentanternes Hus Financial Services, som har til formål at fremme økonomisk og finansiel inklusion.
Senators Warrens lovforslag, kaldet Digital Asset Anti-Money Laundering Act, har til formål at ændre Bank Secrecy Act for at pålægge nye standarder for kryptotilbydere for at bekæmpe finansiering af terroristorganisationer.

Warrens lovforslag vil ikke forhindre terrorister i at bruge krypto

Repræsentant Hill antydede, at ændring af kravene for minearbejdere og valideringer ikke effektivt ville forhindre terrororganisationer i at bruge kryptokurrency.

Selvom han ikke eksplicit nævnte senator Warrens lovforslag var hans kommentarer i tråd med bekymringerne omkring det.
Ifølge Michael Mosier, medstifter af Arktouros and tidligere fungerende direktør for Financial Crimes Enforcement Network, foregår det meste af skadelig finansiering i kryptorummet gennem centraliserede børser, ikke gennem minearbejdere eller valideringer.
Mosier påpegede, at minearbejdere og valideringer fungerer som blockproducenter og verificerere, der fungerer på samme måde som internetudbydere.
Han argumenterede for, at de ikke bør underkastes de samme Know Your Customer-regler, da de i princippet behandler data gennem matematiske algoritmer.

“Minearbejdere og valideringer producerer og bekræfter blokke, og de fungerer som en internetudbyder,” sagde Mosier. “Det er ikke noget, vi ville underkaste [Know Your Customer] i den forstand, at det bare er data, der behandles.”

Top  Solana's MangoFarmSOL Project Accused of Exit Scam After Disappearing with $2 Million

Da der ikke er kunder involveret i mine- og valideringsprocessen, giver det ikke mening at anvende de samme regler, der er designet til at identificere og verificere individuelle identiteter.

Dette var den anden høring, som det amerikanske udvalg har afholdt de seneste fire måneder, for at adressere det ulovlige brug af kryptokurrency, med særligt fokus på finansiering af terrorisme.
Repræsentant Patrick McHenry, der er formand for udvalget, annoncerede i december, at han ikke vil søge genvalg i 2024, hvilket potentielt kan føre til et lederskabsskifte afhængigt af valgresultatet.

Brug af krypto til ulovlige aktiviteter overvurderet

Spørgsmålet om krypto finansiering af terrorisme har fået betydelig opmærksomhed i den amerikanske regering efter angrebet den 7. oktober af Hamas på Israel.
Senator Warrens lovforslag har fået opbakning fra mange, der går ind for stærkere foranstaltninger mod finansiering af terrororganisationer.
Imidlertid viste en rapport fra Chainalysis den 15. februar, at volumen af kryptotransaktioner forbundet med ulovlige aktiviteter faktisk faldt med mere end 29% fra 2022 til 2023, og faldt fra 31,5 milliarder dollars til 22,2 milliarder dollars.
Rapporten påpegede, at traditionelle, fiat-baserede metoder såsom finansielle institutioner, hawalas og skal-selskaber forbliver de primære midler til finansiering af terroristorganisationer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button