Altcoins

VeChain-Ankündigung am 28. Februar beflügelt Krypto-Community und treibt VET-Kurs in die Höhe.

VeChain: Spænding stiger før stor annoncering

VeChain forbereder sig på en stor annoncering den 28. februar, hvilket har skabt store forventninger i kryptosamfundet og sendt VET-kursen i vejret. Samtidig har VeChain fået yderligere anerkendelse ved at deltage i AI & Blockchain Convergences Task Force.

VeChain’s Annoncering og Forventninger

VeChain vil offentliggøre vigtige opdateringer den 28. februar, hvilket har skabt spænding i hele kryptosamfundet. Denne annoncering forventes at få VET-priserne til at stige til nye højder og fortsætte den seneste opadgående trend.

På den løbende Mobile World Congress 2024 i Barcelona vil CEO Sunny Lu præsentere de banebrydende nyheder. Spekulationer i fællesskabet drejer sig om mulige ændringer i tokenøkonomi og sandsynligheden for airdrops. Spekulationerne har allerede sendt VET-priserne i vejret og tiltrukket opmærksomhed fra handlende, der nøje følger markedet.

Positive Udtalelser og Markedsudvikling

Prominente handlende udtrykker tillid, hvor en fremhæver det lovende VET-diagram og antyder potentialet for at nå et all-time high (ATH), hvis den opadgående dynamik fortsætter. Den positive stemning afspejler den generelle spænding om VeChain’s kommende annoncering.

På nuværende tidspunkt handles VeChain (VET) til $0,04832 med en markedsværdi på $3,5 milliarder. I løbet af de seneste 15 dage er Vechain’s kurs steget med 15%, og den er steget med utrolige 73% i den sidste måned. Modparten VeThor (VTHO) handles i øjeblikket til $0,005, hvilket svarer til en stigning på 86% i de seneste 14 dage og en stigning på 120% i de seneste 30 dage.

En anden handlende deler deres personlige rejse, hvor de fremhæver VET som deres primære fokus under denne opadgående periode. Trods tidligere markedscykler og porteføljediversificering forbliver de urokkelige i deres tro på VeChain, med 99% af deres beholdning i $VET.

Top  Phoenix Group's Oversubscribed IPO Raises $368 Million - ADX Listing Set for December

VeChain’s Rolle i Blockchain-Ekosystemet

VeChain (VET) fortsætter med at modtage bemærkelsesværdig anerkendelse, da det bliver en del af en udvalgt gruppe prominente organisationer i AI & Blockchain Convergences Task Force. Denne initiativ, ledet af International Association for Trusted Blockchain Applications (INATBA), sigter mod at tackle kompleksiteten ved at integrere AI- og blockchain-teknologier og samtidig udforske deres enorme potentiale.

Ifølge annonceringen vil VeChain være en del af et konsortium med over 10 ansete organisationer og institutioner, der deltager i programmet fra februar til december 2024.

VeChain har længe været en pioner i udviklingen af blockchain på forskellige områder, herunder initiativer relateret til kulstofneutralitet og sundhedstjenester. Ved at indgive en varemærkeansøgning for at integrere kryptokurver i deres drift, viser VeChain også interesse i at bryde det nuværende paradigme inden for betalingsbehandling og etablere sig på dette område.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button