Altcoins

VeChain präsentiert innovative Plattform für digitales Kohlenstoffmanagement auf dem AWS China Summit

VeChain præsenterer digitale Kohlenstoffmanagementløsninger på AWS China Summit

Lige fra AWS China Summit er VeChain stolt af at have introduceret deres innovative platform for digitalt kohlenstoffmanagement, VeCarbon, der bekræfter deres engagement i bæredygtig global forretningsudvidelse. Integrationen af VeChain’s løsninger i AWS-teknologien understreger virksomhedens vilje til at lede bæredygtighedsindustrien.

Digitales Kohlenstoffmanagement im Fokus

VeChain, en vigtig partner for AWS, afslørede deres omfattende digitale kohlenstoffmanagementløsning, VeCarbon, under topmødet. VeCarbon er designet til at lette overholdelse af emissionsgrænserne for Kinas batteri- og CBAM-industri og vil snart blive introduceret på AWS Marketplace for at forbedre global tilgængelighed og effektivitet inden for kohlenstoffstyring.

Strategisk integration og effektive løsninger

VeChain’s integration med AWS-teknologien udnytter en Microservices-arkitektur for at levere robuste løsninger såsom kohlenstoffregnskab for CBAM-produkter og overholdelse af EU’s nye batterilovkrav vedrørende kohlenstoffaftryk. VeCarbons platform tilbyder professionel service til CBAM-overensstemmelse samt omfattende kulfiberstyringsplatforme til komplekse forsyningskæder og stringent kohlenstoffregnskab.

Selvom VeChain har haft nogle prisvækstfluktuationer, viser deres præstation på AWS Summit et positivt perspektiv for virksomheden. Den seneste kursopdatering viser en prisnedgang på 2,93% i de seneste dage og 2,73% i sidste uge, med en aktuel værdi på $0,03419 for VET. Besøg VeChain’s hjemmeside for de seneste markedsopdateringer.

Top  Optimism's Tredje Airdrop styrker Bullish Trend, Udsender 19 Million OP-Token

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button