Altcoins

VeChain’s VeBetterDAO opleverer stor succes i Japan og andre lande – en revolution inden for blockchain-teknologi.

VeChain’s VeBetterDAO oplever stor accept globalt

VeChain’s VeBetterDAO har opnået en markant accept i Japan med imponerende 3.496 brugere på kun 7 dage. USA og Vietnam følger efter med henholdsvis 1.594 og 1.069 brugere. Derudover har Tyskland, Holland, Sydkorea og Italien også taget platformen til sig med 651, 544, 492 og 420 brugere.

VeChain’s VeBetterDAO og dens vækst

Siden lanceringen af VeBetterDAO i februar 2024 har platformen oplevet en betydelig vækst og udbredt accept. VeChain præsenterede VeBetterDAO som en ny fase for at fremme masseudbredelsen af blockchain-teknologi. I en officiel erklæring beskrev VeChain platformen som følgende:

“VeBetterDAO blev udviklet for at blive et tværfagligt bæredygtigheds-dApp-økosystem og fr fremme indførelsen af Web3-teknologi i virksomheder og enkeltpersoner med vores X-2-Earn-strategi.”

Global accept af VeBetterDAO

Japan har vist sig som frontløber i lanceringen af VeBetterDAO med 3.496 unikke brugere på blot 7 dage. Dette er en betydelig stigning i antallet af brugere. USA og Vietnam følger efter med 1.594 og 1.069 brugere. Andre lande, herunder Tyskland, Holland, Sydkorea og Italien, har også vist interesse for platformen med 651, 544, 492 og 420 brugere.

VeChain’s positive udvikling

VeChain fortsætter med at innovere, og deres VET-token har oplevet en positiv udvikling med en stigning på 0,43% på blot én dag ved redaktionens afslutning. På trods af en månedlig tilbagegang på 11,81% er tokenen steget med imponerende 25% inden for de sidste syv dage.

VeChain’s VeBetterDAO ser ud til at have vundet stor accept globalt, og platformens voksende brugerbase er et tydeligt tegn på den brede interesse for bæredygtighed og blockchain-teknologi.

Top  Crypto.com overhaler Coinbase i daglig handelsvolumen med et beløb på $3.16 milliarder den 1. august, drevet af institutionelle aktiviteter og Ethereum ETF'er.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button