AltcoinsCardanoDogecoin

Vice Presidential Candidate Aims to Elevate Indonesia’s Digital Leadership with Blockchain and Cryptocurrency Initiatives

Indonesisk vicepræsidentkandidat vil fremskynde Indonesiens position som digital ledende

Gibran Rakabuming Raka, en vicepræsidentkandidat ved det kommende indonesiske valg, har til hensigt at fremskynde Indonesiens position som en leder i den digitale revolution ved at dyrke ekspertise i blockchain og kryptovalutaer.

Gibran, den ældste søn af præsident Joko Widodo, fremlagde visionen under et politisk arrangement sidste uge og redegjorde for hans vision om at styrke tech-uddannelse og skabe flere muligheder for nationens unge.

Som løbsmakker til præsidentkandidat Prabowo Subianto sigter den 36-årige politiker mod at udnytte Indonesiens voksende interesse for digitale aktiver.

“Vi forbereder blockchain eksperter, vi forbereder cybersecurity eksperter, vi forbereder crypto eksperter,” bekræftede Gibran under begivenheden den 10. december.

Indonesien har vist sig som en central spiller på den globale kryptolandskab og ligger på syvende pladsen på Chainalysis’ 2023 globale krypto-adoptionsindeks.

Med omkring 18 millioner crypto investorer har landet demonstreret en stor interesse i teknologien.

Regeringen, ledet af præsident Joko Widodo, har anerkendt potentialet for kryptovalutaer og bestræber sig på at udnytte denne interesse til at drive økonomisk vækst.

Ikke mindst har Indonesien endda etableret et lokalt “børs” for kryptoaktiver, hvilket yderligere bekræfter landets forpligtelse til det digitale område.

Mens Gibran er den første kandidat, der eksplicit adresserer kryptovalutaer, forventes det, at andre kandidater også vil berøre emnet under de kommende politiske debatter planlagt til den 4. februar.

Med Prabowo og Gibran i spidsen for meningsmålingerne, kunne deres interesse i blockchain og krypto sektoren påvirke diskursen og prioriteringerne for andre kandidater.

Indonesiens forhold til kryptovalutaer

Indonesien har arbejdet på at muliggøre kryptovaluta brug, men der har været udfordringer.

Top  Bitcoin-Dip: Gesunde Korrektur oder Trendwende?

Ifølge en rapport fra slutningen af februar, udtalte Didid Noordiatmoko, lederen af landets Commodity Futures Trading Regulatory Agency (Bappebti), at nationen sigtede mod at lancere sin længe ventede statsstøttede krypto børs inden midten af 2023.

Han tilføjede, at børsen ville blive drevet af et privatejet selskab i stedet for regeringen. Derudover vil private krypto platforme udføre handler på børsen.

Ikke desto mindre foreslog Bali guvernør Wayan Koster i slutningen af maj, at den populære indonesiske turistø vil stramme reglerne omkring betalinger for at gøre det sværere for udenlandske turister at betale med krypto.

“Udenlandske turister, som opfører sig uhensigtsmæssigt, udfører aktiviteter, der ikke er tilladt i deres visum, bruger krypto som betalingsmiddel, og overtræder andre bestemmelser, vil blive håndteret strengt,” udtalte guvernøren.

Centralbanken Bank Indonesiens bali repræsentant Trisno Nugroho gentog på daværende tidspunkt, at mens kryptovaluta selv er lovlig i Indonesien, så er brugen af det som betalingsmiddel det ikke.

Overtrædere på Bali kunne stå over for fængsel på op til et år og en bødestraf på 200 millioner indonesiske rupiah ($13.300) i henhold til indonesisk lov.

Mere nyligt udnævnte den indonesiske finansielle tilsynsmyndighed Hasan Fawzi, en tidligere leder af Indonesiens Stock Exchange, som leder af fintech og digital aktivtets tilsyn og innovation.

Fawzi har virket som direktør for Indonesia Bond Pricing Agency (IBPA) siden 2008, hvilket er et licenseret værdipapirprisfirma og en dattervirksomhed af Indonesiens Stock Exchange (IDX).

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button