AltcoinsCardanoDogecoin

Wrangler lancerer eksklusivt NFC-integreret tøj til NFT-indehavere

Wrangler og MNTGE lancerer ny vintage denimkollektion med blockchain-teknologi

Den anerkendte denimtøjsproducent Wrangler bevæger sig ind i verden af non-fungible tokens (NFTs) i samarbejde med vintage-tøjsmærket MNTGE. Det nye sortiment af vintage denim fra Wrangler integrerer blockchain-teknologi og er blevet præsenteret under NFT Paris.

Historien om vintage denimkollektionen

Den nye kollektion af limited edition digitalt tøj fra Wrangler og MNTGE er udstyret med NFC-chip patches, der kan scannes med en mobiltelefon. Chipsene kan digitalt signeres og afslører Wranglers historie og brandets arv, som er optaget på blockchain.

Kollektionen, der præsenterede 60 stykker tøj ved begivenheden, indeholder vintage westernskjorter og denimjakker fra 1970’erne til 1990’erne. Nogle af materialet blev endda fundet i en tysk lade og genfortolket af MNTGE med blockchain-integration.

En bro mellem fortid og fremtid

Sean Gormley, global kreativ og konceptdirektør for Wrangler, forklarer, at kunderne viser interesse for at lære mere om mærkets historie. De scanningsvenlige tags linker til en skræddersyet webside, der præsenterer Wranglers 77-årige arv og historie.

Desuden vil Wrangler tilføje Reborns historie til produkterne, som kunder kan opdage ved at scanne NFC-chippen.

Brugen af blockchain til sporing

NFC-tagsene tillader også at spore varen gennem hele dens levetid ved hjælp af blockchain-teknologi. Dette gør det nemt for kunderne at finde ud af, hvilket label, årgang eller stof de skal se efter i en Wrangler-jakke.

Wrangler mener, at ved at give kunderne mere viden om brandet og autenticiteten af ​​produkterne, kan de adskille sig fra genbrugskanaler, der sælger Wrangler-tøj.

Top  Cryptocurrency creates 22 billionaires and 88,000 millionaires – with Bitcoin leading the way

Wranglers samarbejde med MNTGE og lanceringen af NFT’en “Mr. Wrangler”, i anledning af mærkets 75-års jubilæum, er et eksempel på deres engagement i at kombinere traditionel beklædningsgenstande med den nyeste teknologi.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button