AltcoinsRipple

XRP-Ledger med stærke tekniske data og imponerende evne til at håndtere store transaktioner – Kan det overbevise traditionelle banker?

I slutningen af året har en fremtrædende tilhænger af Ripple fremhævet nogle bemærkelsesværdige egenskaber ved XRPL, Ripple’s XRP Ledger. XRP’s fundamentale og tekniske data er overbevisende, på trods af kontinuerligt pres fra bjørnene. På grund af fællesskabsmedlemmer, der aktivt dokumenterer netværkets fremskridt, kan Ripple fortsætte med at opnå succes, selvom virksomheden befinder sig i en ustabil position i forhold til tilsynsmyndighederne.

En kendt tilhænger af XRP, Alex Cobb, har forklaret, at XRPL har forbedret sin evne til hurtigt at behandle store transaktioner, en udfordring som stort set alle konkurrenter stadig kæmper med. Cobb mener, at denne egenskab ved XRP på lang sigt vil være afgørende for accepten hos traditionelle banker. Han tweetede: “XRP kan behandle 3.400 transaktioner pr. sekund. Det svarer til 204.000 pr. minut, 12.24 millioner pr. time, og 293 millioner pr. dag. XRP er virkelig designet til at være en global nytteværdi for banker over hele verden.”

Mange brancherepræsentanter har rost den bæredygtige struktur af Ripple ved forskellige lejligheder. Netværket har udviklet produkter, der ikke kun løser traditionelle problemer på det globale marked, men samarbejdet med andre førende virksomheder er også øget.

Som følge heraf forbliver XRP og XRP Ledger en af de mest efterspurgte innovationer blandt investorer og førende virksomheder inden for branchen. Hver milepæl anses også som en sejr for Ripple af fællesskabsmedlemmer, da Ripples kamp med de amerikanske regulatoriske myndigheder har haft stor indflydelse på udviklingen af netværket.

Ripple oplever ikke kun succes som netværk, men dens native token XRP oplever også en betydelig prisstigning sammen med andre altcoins. Der er imponerende markedsaktivitet fra Ripple-hvaler, som har øget deres XRP-bestande markant. I løbet af den seneste uge har de angiveligt købt 360 millioner XRP til en værdi af omkring 223 millioner dollars.

Top  Chimpzee: Det nye meme-coin fokuserer på wildlife-bevarelse og planlægger brænding af 2 milliarder tokens

En anden ekspert beskrev XRP’s nuværende position på markedet. De tekniske signaler er stærke, og analytikeren tweetede, at XRP er klar til en slutspurt ved årets udgang, hvis markedet fortsætter med sit nuværende tempo.

Efter at have nået en daglig høj på 0,62 $, fulgte den sædvanlige lette nedadgående korrektion, men det afgørende er, at YTD-performance er steget med 82 %. Ved redaktionens afslutning handles XRP til 0,6191 $.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button