AltcoinsRipple

XRP-Ledger sætter rekord med 675 milliarder transaktioner: Hvad er fremtiden for XRP?

Artiklen er formateret efter Markdown-syntaks og bruger H2-overskrifter (‘##’) og H3-overskrifter (‘###’) til at strukturere indholdet.

XRP-Ledger når rekordhøje transaktioner

Der var en markant stigning i antallet af transaktioner på XRP-Ledger i de første 18 dage af det nye år. Ifølge data fra The Block blev der registreret transaktioner til en værdi af 675 milliarder XRP – svarende til 370 milliarder dollars. Dette repræsenterer en stigning på hele 1.950% sammenlignet med måneden før.

Denne præstation markerer den mest succesfulde måned nogensinde for XRP-Ledger, og det er den højeste transaktionsværdi, der er registreret siden introduktionen i 2020. Det bemærkelsesværdige er, at summen for de første 18 dage overstiger summen for de foregående 12 måneder tilsammen.

XRP-Ledger og XRP’s fremtid

Denne betydelige stigning i transaktioner og aktive konti sker på baggrund af den nylige Bitfinex-hack, hvor en angriber forsøgte at stjæle XRP til en værdi af 15 milliarder dollars. Selvom angrebet blev afværget af Bitfinex, har det stadig påvirket markedets stemning og antallet af nye daglige adresser.

I kølvandet på annulleringen af angrebet er den generelle stemning over for XRP negativ, og antallet af nye adresser er faldet markant. Desuden har XRP-kursen oplevet et fald på 9% i den seneste uge.

På trods af dette fald viser data, at volumen er steget med 25% og handler for omkring 1,1 milliarder dollars. Imidlertid er andre metriker, herunder antallet af dagligt aktive adresser, faldet med 31%, og indikatorer som Geldfluss-Index og Relative-Strength-Index viser også ugunstige tendenser for XRP.

Konklusion

Efter Bitfinex-hacket oplever XRP-kursen og markedet en turbulent periode. Selvom antallet af transaktioner og aktive konti på XRP-Ledger stiger, er der stadig en betydelig negativ stemning omkring XRP. Investorerne er tilbageholdende med at deltage i markedet, og adskillige metriker indikerer en usikker fremtid for XRP-tokenet. Det bliver spændende at følge den videre udvikling og se, hvordan XRP reagerer på de seneste begivenheder.

Top  One-Third of U.S. Voters Prioritize Political Candidates' Stance on Crypto

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button