Analyse

Analyse: TRUMP-Memecoin Kurs stürzt ab – Jahrestief in Sicht

TRUMP Memecoin oplever betydeligt kursfald

Den Maga (TRUMP)-kurs har oplevet en bemærkelsesværdig tilbagegang i de seneste uger. Memecoinet, der er inspireret af Trump, handles nu til 3,31 USD, hvilket svarer til en nedgang på 27 procent i løbet af den seneste uge.

Da valget kun er en uge og seks dage væk, står TRUMP på randen af at nå sit årlige lavpunkt på 1,70 USD. Denne analyse undersøger de faktorer, der gør dette scenarie stadig mere sandsynligt.

MAGA registrerer et stigende salg

I løbet af de seneste 24 timer er MAGA faldet med 22 procent. I samme periode nåede handelsvolumen 12 millioner USD, en stigning på 122 procent.

Når værdien af et aktiv falder, mens handelsvolumen stiger markant, tyder det på en stærk salgspress i markedet. Denne udvikling viser, at mange TRUMP-handlere sælger deres positioner. Dette indikerer, at ejerne mister tilliden til aktivet, da valgdatoen nærmer sig, hvilket fører til et salgspress.

TRUMP-kursprognose: Potentiale til at nå årligt lavpunkt

Hvis den nuværende tendens fortsætter, er TRUMP-kursen i fare for at nå sit årlige lavpunkt på 1,70 USD igen, hvilket svarer til et fald på 48 procent. Hvis markedssentimentet dog ændrer sig fra bullish til endnu mere bullish, og efterspørgslen efter Memecoin stiger, kan TRUMP-kursen komme sig og begynde en opadgående trend.

I dette scenarie ville den forsøge at bryde modstanden ved 5,49 USD. Hvis succesfuld, kunne TRUMP fortsætte med at stige og sigte mod 11,64 USD.

Top  XRP-Preisanalyse: Kryptowährung steht vor unsicherer Zukunft, trotz positiver KI-Prognosen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button