Analyse

Avalanches AVAX-token falder til det laveste niveau siden juli

Kryptocurrency Avalanche (AVAX) står over for prisfald på grund af markedets nedgang

Kryptocurrency-markedet har været udsat for et generelt fald, og prisen på Avalanche (AVAX) er derfor kommet under stort pres. AVAX-mønten nåede sit laveste niveau siden den 13. juli med et fald til 12,84 $. Sammenlignet med månedens højdepunkt er prisen faldet med mere end 16 %.

Avalanche fokuserer på tokenisering af aktiver

I de seneste måneder har Avalanche intensiveret sin fokus på tokenisering af aktiver. Det samlede værdiansættelse af Avalanche-økosystemet (TVL) har nået over 1,76 milliarder dollars. På sit højdepunkt havde Avalanche en TVL på over 21 milliarder dollars. Nogle af de mest populære decentraliserede finansplatforme (dApps) i dette økosystem inkluderer Wonderland, Aave, Benqi, GMX og Trader Joe. Dog er aktiviteten i disse dApps på Avalanche faldende, og handelsvolumenet på GMX er langt højere på Arbitrum end på Avalanche.

Avalanche Vista-programmet forventes at fremskynde væksten

For at fortsætte sin udvikling har Avalanche lanceret programmet “Avalanche Vista”. Avalanche Foundation planlægger at erhverve tokeniserede aktiver til en værdi af over 50 millioner dollars i deres økosystem. De fleste analytikere er overbeviste om, at tokenisering er fremtiden for kryptoindustrien og vurderer, at markedet for tokeniserede aktiver kunne stige til over 30 billioner dollars. I denne konkurrencedygtige marked konkurrerer Avalanche med etablerede spillere som Ethereum, Zilliqa, Solana og Polygon.

Ifølge CEO’en for Intain giver flytningen af aktiver til blockchain mange fordele og muliggør en mere problemfri og effektiv proces for udstedere, serviceudbydere og investorer.

Top  Marktanalyse: Toncoin (TON) kämpfer med kursfald, mens markedet viser bullish stemning

Prisfald for Avalanche, men håb om potentiale

Den nuværende prisnedgang for Avalanche tyder på, at AVAX-tokenet fortsat vil falde. Sælgerne sigter mod vigtige supportniveauer ved 11,10 $, som er det laveste niveau siden den 18. juni. Dagsdiagrammet viser, at AVAX-prisen er faldet under de 25- og 50-dages Exponential Moving Averages og ligger tæt på det neutrale punkt i MACD-indikatoren.

For investorer, der ønsker at købe Avalanche, er der forskellige muligheder. Skilling er en reguleret forex- og CFD-mægler, der giver adgang til over 800 finansielle instrumenter, herunder 10 populære kryptocurrency CFD’er. En anden mulighed er investeringsplatformen eToro, der tilbyder over 60 kryptoassets til investering og oprettelse af en kryptoportefølje.

Trods den aktuelle prisnedgang håber Avalanche at realisere sit potentiale i den dynamiske kryptoindustri ved fortsat at fokusere på tokenisering og køb af tokeniserede aktiver til en værdi af 50 millioner dollars.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button