Analyse

Både Bitcoin og Ethereum falder under vigtige støtteniveauer – er et bjørnemarked på vej?

Bitcoin falder under 30.000 USD-mærket

Denne uge har budt på endnu en nedtur for bitcoin, der er kendt som det “digitale guld”. Prisen er faldet under den vigtige 30.000 USD-grænse (svarende til 26.105 CHF), efter at den amerikanske centralbank har hævet renten med yderligere 25 basispoint. Samtidig har det seneste FOMC-event skabt debat i kryptorummet. Lad os se nærmere på den aktuelle markedssituation og ugens højdepunkter.

Bitcoin mister vigtig støtte

Bjørnene har overtaget kontrollen denne uge og presset den førende kryptocurrency under den magiske 30.000 USD-grænse (26.105 CHF). På nuværende tidspunkt ligger prisen på 25.417 CHF, hvilket svarer til et ugentligt tab på -1,8%. Endnu en gang er den førende kryptocurrency faldet under den vigtige støttelinje, og et handelsvolumen på kun 5,7 milliarder CHF viser, at mange investorer er tilbageholdende.

Hvad bringer fremtiden?

I weekenden kan der være endnu en dyst om den 30.000 USD-grænse (26.105 CHF). Efter at den amerikanske centralbank hævede renten med 25 basispoint i onsdags, har det manglet den forventede høje volatilitet. Siden da har bullerne manglede det nødvendige momentum til at bryde igennem den vigtige barriere. Nedadtil retter investorerne deres fokus mod støttelinjen ved 25.234 CHF på søndag.

Bitcoin Dominansindeks i detaljer

Bitcoin Dominansindeks er en vigtig indikator, der får øget opmærksomhed i forbindelse med Bitcoin Halving Event. For øjeblikket udgør BTC-investeringer omkring 484,1 milliarder CHF ud af den samlede markedsværdi på cirka 1,07 billioner CHF. Denne relation svarer til en Bitcoin Dominansindeks på 46,1%.

Anklager mod Sam Bankman-Fried droppet i USA

USA har besluttet at droppe anklagerne mod Sam Bankman-Fried. Der var anklager om illegal finansiering af valgkampagne i årene 2021 og 2022, der blev gennemført ved hjælp af misbrugte kundemidler. Trods anklagerne kan SBF stadig risikere at modtage en livstidsdom. Grundlæggeren og tidligere CEO for den kontroversielle kryptobørs FTX blev beskyldt for at have udnyttet kundeejendele til at støtte en række politikere. SBF selv har doneret til USA’s demokratiske parti, mens andre medarbejderes penge gik til det rivaliserende republikanske parti.

Top  Shiba Inu (SHIB) står overfor potentiel kursnedgang: Analyse og prognose for september.

Singapore anerkender kryptocurrency som ejendom

Singapores højesteret har skabt præcedens ved at fastslå, at kryptocurrency kan betragtes som erstatning for varer og ejendom. Dette betyder, at de kan pålægges betaling som bevægelige og immaterielle aktiver, hvis det anmodes om af en domstol. I en nylig sag i forbindelse med Bybit-børsen traf Singapores ret denne banbrydende beslutning. I en pressemeddelelse understregede retten, at kryptocurrency ikke kun bør betragtes som en investeringskategori, men også som flytbare og identificerbare aktiver. Dette åbner helt nye anvendelsesmuligheder for kryptoaktiver i retlige tvister.

Ethereum uden impulser

Ethereum følger nøje i hælene på den førende kryptocurrency denne uge. På nuværende tidspunkt handles ETH til en kurs på 1.615 CHF, hvilket svarer til et ugentligt tab på -0,9%. Et handelsvolumen på kun 3,7 milliarder CHF viser tydeligt, at investorerne i disse dage agerer mere defensivt. Med en markedsværdi på 196,4 milliarder CHF har den førende altcoin en markedsdominans på 18,1%.

Ugens vindere

Kun få projekter har formået at undslippe den førende kryptocurrencys greb og opnå uafhængige kursgevinster denne uge. Shiba Inu (+4% i ugens længde), Quant (+8% i ugens længde), Internet Computer (+4% i ugens længde) og Maker (+11% i ugens længde) er blandt undtagelserne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button