AnalyseCardano

Cardano (ADA) stiger: Kan ADA holde støtteniveauet og fortsætte stigningen?

Cardano (ADA) har dannet et “omvendt hoved-og-skuldre-mønster” på 4-timers diagrammet. Dette mønster har hjulpet ADA med endelig at bryde den 50-EMA på 4-timers diagrammet. For to dage siden blev en succesfuld retest af 50-EMA på 4-timers diagrammet etableret som støtte, hvilket resulterede i, at prisen kunne bryde modstanden ved 0,3518 amerikanske dollars.

Dette modstandsområde ved 0,3518 amerikanske dollars, markeret af den røde linje, kunne ADA også bruge som støtte og stige forbi 200-EMA på 4-timers diagrammet. Det er nu vigtigt at holde 200-EMA på 4-timers diagrammet og etablere det som støtte for at opnå yderligere kursgevinster.

RSI ligger i øjeblikket på 63,5 point, hvilket giver ADA plads til at komme ind i den overkøbte zone. MACD viser, at momentum stadig er stigende, og prisen kan fortsætte med at stige.

Testet ADA supporten, før det går videre?

På daglig diagrammet er ADA lige ved modstanden ved 0,3760 amerikanske dollars, hvor den 50-dages EMA også løber. Det kan være muligt, at ADA tester niveauet på 0,3518 amerikanske dollars igen, før det bryder igennem 50-dages EMA for at bruge det som støtte og fortsætte opad.

Hvis ADA bryder igennem 50-dages EMA, er der en mindre modstand ved 0,3880 amerikanske dollars, da betydeligt volumen blev handlet på dette niveau ifølge VPVR. Hvis dette område dog ikke udgør nogen hindring, kan ADA nå 200-dages EMA, hvor der også er observeret højt handelsvolumen ifølge VPVR.

Om forfatteren

Bastian Keller (Bitbull) har arbejdet selvstændigt på Forex-markedet siden 2015 og har været fuldtids erhvervsdrivende på Krypto-markedet siden 2018. Han deler aktivt sin ekspertise på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, med over 60.000 abonnenter. Bitbull har også etableret platformen TradeMania, som sigter mod at gøre starten på Krypto-handel lettere for begyndere.

Top  Investoren von Polygon (MATIC) greifen ein: MATIC-Kurs vor weiterem Absturz?

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button