Analyse

Kryptomarkedet forventes at stige med omvendt korrelation til US-dollar-indeksen, ifølge anerkendt kryptoanalytiker

En omvendt korrelation mellem kryptomarkedet og US Dollar Index kan indikere en kommende bullish rally

En krypto-analytiker kendt som TheCryptoMann har afsløret en vigtig formation i US Dollar Index (DXY), der tyder på, at en bullish rally kunne være lige om hjørnet. DXY er en indeks, der måler værdien af ​​den amerikanske dollar i forhold til seks andre vigtige valutaer over hele verden. På grund af at Bitcoin og andre kryptokurser i stigende grad betragtes som bedre alternativer til den amerikanske dollar, har der udviklet sig en vis konkurrence mellem dem. Dette har resulteret i en omvendt korrelation mellem kryptomarkedet og DXY i de seneste år.

Ifølge TheCryptoMann er DXY nu på vej mod en grøn lysestage for tolvte gang i træk. Dette tyder på, at kryptomarkedet står over for en bullish fase. Sidste gang en lignende formation opstod var i 2014, og dengang oplevede kryptokurser en enorm prisstigning. DXY faldt med 8%, og kryptomarkedet steg fra 5,4 milliarder dollars til over 8,2 milliarder dollars, hvilket svarede til en stigning på over 50%.

TheCryptoMann sammenligner den nuværende bevægelse med 2014 og forventer en gentagelse af denne bevægelse. Han understreger, at en kommende korrektion af DXY vil føre til, at kryptomarkedet eksploderer som for ni år siden. En anden analytiker ved navn CryptoinsightUK deler denne opfattelse og tror, at en korrektion af DXY er på vej, hvilket ville være et positivt signal for kryptomarkedet.

Hvis analytikernes prognoser går i opfyldelse, kan kryptomarkedet stige markant. En lignende rally ville føre til en stigning i den samlede markedsværdi fra den nuværende 1.065 billion dollars til over 1.5 billion dollars. Dette ville signalere en bullish afslutning på 2023 for kryptomarkedet.

Top  Kinas bekymring: Kryptokurver utiliseres af korrupte embedsmænd til ulovlige aktiviteter

Kilder: X, TheCryptoMann, CryptoinsightUK

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button