Analyse

Litecoin-Pris Står Over for Udfordringer og Må Måske Vende Tilbage til Understøttelsesniveauet på $60

Litecoin-Prisen står over for modstand, mens den kæmper for at bevæge sig opad

Litecoin-Prisen står i øjeblikket over for en vanskelig situation, da den forsøger at etablere sig over $66,40 i forhold til dollars. Det er muligt, at prisen igen kan falde til støtteniveauet på $60, før køberne igen får styrket deres position.

Prisen korrigerer tab

Litecoin har korrigeret tab fra støtteniveauet på $63 over for dollars. Prisen er nu under $66 og den enkle bevægelige gennemsnit på 100 (4 timer). På Krakens 4-timers diagram for LTC/USD-parret dannes der en vigtig kontraherende trekant med en modstand tæt på $65,50.

Mulighed for yderligere fald før en genopretning

Der er en mulighed for, at Litecoin-Prisen falder mod det $60-støtteniveau, før der sker en genopretning. Der er dog også en umiddelbar modstand nær $65,50-niveauet samt yderligere modstand ved $66,40 og $68,40. En tydelig gennembrud over modstanden på $66,40 kunne føre til en stærk stigning, der får prisen til at bevæge sig mod modstandszonen på $75.

Skulle det dog ikke lykkes at overvinde modstanden på $66,40, kunne Litecoin-Prisen falde igen. Det første støtteniveau ligger nær $63. Et andet vigtigt støtteniveau etableres ved $60. Hvis dette område brydes, er der risiko for yderligere fald mod støtteniveauet på $58 og muligvis endda $55.

Tekniske indikatorer viser, at MACD-måleren mister momentum i det børsnoterede område, og RSI for LTC/USD ligger stadig under 50-niveauet.

Konklusion

Alt i alt står Litecoin-Prisen i øjeblikket over for udfordringer. Det er endnu uvist, om den vil kunne overvinde modstanden på $66,40 og igangsætte en ny opadgående tendens, eller om prisen vil falde igen og opleve yderligere tab. Handlende og investorer bør overvåge Litecoin-Prisens udvikling nøje og udvikle passende handelsstrategier.

Top  Wale kaufen massiv XRP: Preis steigt um über 10% und MACD signalisiert Aufwärtstrend

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button