AnalyseDogecoinShiba Inu

PEPE stiger over 100 % på en uge: Kan den vilde stigning fortsætte?

PEPE: Den stigende stjerne blandt Memecoins

Det seneste måned har PEPE oplevet en imponerende vækst på over 100 % og har været blandt de bedst præsterende tokens i Top-100 i den seneste uge, hvor Memecoins ledte markedsrallyet. Over 95% af PEPE-ejerne er i plus, men advarselslamper begynder at blinke, da analyser viser, at token er overkøbt.

Det har været en fremragende uge for Memecoins generelt, hvor tokens som Bonk og WIF har oplevet en stigning på henholdsvis 39 % og 19 % i løbet af de seneste syv dage. Alligevel har PEPE, en Memecoin med frø-tema, stået frem som den egentlige stjerne med en fordobling af prisen i løbet af den sidste måned.

Ved redaktionens afslutning handles PEPE til $0,00001603 og har øget med 6,9 % i de seneste dage. På trods af et fald i handelsvolumen på 18 % til $1,93 mia. og det cykliske markedstilbagegang i weekenden, har PEPE formået at opretholde sin prisstigning.

Den seneste uges stigning fortsatte, hvor PEPE oplevede en imponerende vækst på 76,46 % – den højeste blandt Top 100 Coins. Med en stigning på 112% i det sidste måned har PEPE opnået en ny rekord med en markedsposition på $6,69 mia., hvilket rangerer den som den tredjestørste Meme-Coin efter DOGE og SHIB.

Kan PEPE holde sine gevinster?

Analytikere har undersøgt, om PEPE kan fastholde sin gevinst. En afgørende faktor for stigningen er den vedvarende støtte fra store investorer, hvilket indikerer en lavere salgspress på handelsplatformene.

Desuden kommer PEPEs stigning i en tid, hvor Altcoin-sæsonen forventes at begynde. Intradaghandel på Binance viser stor interesse for PEPE, og hvis resten af markedet starter en rally, forventes det, at PEPE vil opretholde sine gevinster.

Top  SOL stiger med næsten 10% på én dag efter større staking af tokens

Men de tekniske indikatorer som Relative-Strength-Index og Money-Flow-Index antyder, at PEPE er overkøbt, hvilket normalt indikerer et forestående kursfald, da handlere begynder at tage deres gevinster.

I sidste ende er der stadig håb blandt analytikere om, at PEPE kan blive den største Meme-Coin i sin kategori med en mulig markedsværdi på $30 mia. Det bliver spændende at følge, om PEPE kan fortsætte med sin imponerende stigning, eller om der venter en korrektion i fremtiden.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button