Analyse

Ripple-Token-Preis steigt über 0,50 US-Dollar: Experte prognostiziert neue Rallye

Ripple-token-prisen stiger over $0,50, hvad er næste skridt?

Ripple-token-prisen er steget igen og har nået over $0,50 i forhold til US-dollar. Dette har fået eksperter til at spekulere over, om XRP-prisen er på vej til at starte en ny rally, hvis den kan bryde modstandsniveauerne på $0,515 og $0,525.

På nuværende tidspunkt ligger prisen over det vigtige niveau på $0,500 og den simple 100-timers glidende gennemsnitspris. Dette tyder på, at Ripple-token fortsat kunne opleve stigende momentum.

Bullish trendlinje og mulige gevinster

På 4-timers diagrammet for XRP/USD er der en bullish trendlinje, som danner en støtte nær $0,500. Dette giver yderligere momentum til de bulliske investorer og kunne føre til yderligere gevinster.

Den umiddelbare modstand ligger tæt på niveauet på $0,515. Derudover er der en større modstand ved $0,525. Hvis Ripple-token-prisen kan bryde disse modstandsniveauer succesfuldt, kunne den stige mod $0,550.

En potentiel nedadgående korrektion

Dog er en nedadgående korrektion også mulig, hvis Ripple ikke kan bryde modstandszonen ved $0,515. Den første support på vej ned ligger nær niveauet på $0,50 og trendlinjen. Hvis prisen fortsætter med at falde, vil næste support være ved $0,490.

Hvis prisen bryder under niveauet på $0,490 og lukker derunder, kunne det føre til yderligere tab. I et sådant scenarie kunne Ripple-token-prisen teste supportzonen ved $0,458 igen.

Tekniske indikatorer og konklusion

MACD (Moving Average Convergence Divergence) på 4-timers diagrammet viser, at Ripple-token-prisen fortsat vinder opadgående momentum. RSI (Relative Strength Index) ligger over 50-marken og indikerer også en positiv udvikling.

Top  Chainlink: En af de hotteste Altcoins i september 2023 med signifikant nytteværdi

Samlet set oplever Ripple-token-prisen en positiv udvikling og kunne bryde modstandsniveauerne ved $0,515 og $0,525. Hvis dette lykkes, er en stærk rally op mod $0,550 mulig. På den anden side kan der opstå en nedadgående korrektion, hvis prisen ikke kan holde supportniveauerne på $0,50 og $0,490. De kommende dage vil afsløre, hvilken vej Ripple-token vælger at gå.

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button